Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Geraldinio 2025-03-30, 0:08 56
no, mnie też rowerzyści wk🤬iają, chyba, że akurat jadę rowerem, to wtedy kierowcy.
Albo idę pieszo, to wtedy i kierowcy i rowerzyści.

a jak siedzę w swojej piwnicy, to wszyscy xd

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Hexlord 2025-03-30, 0:50 6
Oho pedalarze dają dislajki. C🤬j wam w dupe gdybym był frajerem i jechał twardo zamiast chamowac dziś bym miał 2 na koncie bo jeżdżą jak debile.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-30, 6:55 9
J🤬 pedalarzy i jeszcze bym proponowal j🤬 internetowych znafców przepisów drogowych którzy ich bronią. Jedni i drudzy siebie warci. Wytłumacz potem jednym i drugim że ważący 2 tony KTO i tak finalnie wygrywa. O i jeszcze j🤬 pieszych którzy naczytali się że na przejściu mają pierwszeństwo i włażą bez wahania prosto pod koła...
Zgłoś
Debuger 2025-03-30, 8:30 5
Czechosłowacja, brak Ukrainy… to mapa z przeszłości czy z przyszłości? Nie wiedziałem że ta bajka jest taka stara! Jestę dinozaurę…
Zgłoś
Cezzar 2025-03-30, 9:02
Ale zajebisty wkręt xD
Cały dzień będę tego słuchał
Zgłoś
Jaten 2025-03-30, 11:35
Debuger napisał/a:

Czechosłowacja, brak Ukrainy… to mapa z przeszłości czy z przyszłości? Nie wiedziałem że ta bajka jest taka stara! Jestę dinozaurę…

Brak Ukrainy to wygląda na przyszłość, ale, z kolei Jugosławia, to w żaden sposób se ne vrati😉
Zgłoś
JoSeed 2025-03-30, 13:13 3
Geraldinio napisał/a:

no, mnie też rowerzyści wk🤬iają, chyba, że akurat jadę rowerem, to wtedy kierowcy.
Albo idę pieszo, to wtedy i kierowcy i rowerzyści.
a jak siedzę w swojej piwnicy, to wszyscy xd

Popieram w całej rozciągłości!

[ Dodano: 2025-03-30, 13:14 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

J🤬 pedalarzy i jeszcze bym proponowal j🤬 internetowych znafców przepisów drogowych którzy ich bronią. Jedni i drudzy siebie warci. Wytłumacz potem jednym i drugim że ważący 2 tony KTO i tak finalnie wygrywa. O i jeszcze j🤬 pieszych którzy naczytali się że na przejściu mają pierwszeństwo i włażą bez wahania prosto pod koła...

Czyli generalnie- yebać wszystkich 😎
Zgłoś
teściowa 2025-03-30, 13:43
JoSeed napisał/a:

Popieram w całej rozciągłości!
Czyli generalnie- yebać wszystkich 😎

ciebie z mila checia by tu jazdy j🤬 xD
Zgłoś
Mister_Klex 2025-03-30, 13:49
A Ryszard Szurkowski to "Cudowne dziecko dwóch pedałów"
Zgłoś
xxxbastrado122 2025-03-30, 13:50
Tej k🤬y ukrainy nie było na mapie ehhhh
Zgłoś
Medikk 2025-03-30, 14:00 2
Serio daliście fragment kreskówki dla dzieci na stronę główną "sadistic.pl". Serio?
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-30, 15:04
Medikk napisał/a:

Serio daliście fragment kreskówki dla dzieci na stronę główną "sadistic.pl". Serio?

Niby fragment kreskówki dla dzieci a jednak szczerze nie wiem o c🤬j w tym chodzi jeszcze te granicę Polska ma dziwne niemcy tak samo Jugosławia na mapie i oczywiście sowiecka Rosja w całej okazałości xD
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-30, 15:05 2
Shaolin_Majster napisał/a:

Hamuj się z tym j🤬iem, bo z sił opadniesz!
Wymieniłeś takie grupy ludzi, że wychodzi na to, że nikt się przed Twoim k🤬sem nie uchroni.
Ja rozumiem wzięcie na k🤬sa polowy żeńskiej części populacji, ale Ty chcesz brać wszystkich! To jest pedalstwo.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-30, 16:08
Bulbulator napisał/a:

Hamuj się z tym j🤬iem, bo z sił opadniesz!
Wymieniłeś takie grupy ludzi, że wychodzi na to, że nikt się przed Twoim k🤬sem nie uchroni.
Ja rozumiem wzięcie na k🤬sa polowy żeńskiej części populacji, ale Ty chcesz brać wszystkich! To jest pedalstwo.

Ej, ej... Ty mi tu z pedalstwem nie wyjeżdzaj, bo przekażę namiary na Ciebie do k🤬sa! A z c🤬jem zartów nie ma...
I będziesz mógł skorzystać z koła ratunkowego "raz w dupę, to nie pedau"... 😁
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie