

Stąd aż dwie butle gazowe.
Nigdy nie zrozumiem chęci posiadania grilla gazowego. Przecież takie jedzenie nie ma smaku grilla tylko smakuje jak z piekarnika. Fakt niby zdrowsze, ale grillowanych potraw nie jemy dla zdrowia, tak jak dla zdrowia nie popijamy ich piwem czy wódeczką.
bo to jest wymysł dla tępych hamburgerów
Nigdy nie zrozumiem chęci posiadania grilla gazowego. Przecież takie jedzenie nie ma smaku grilla tylko smakuje jak z piekarnika. Fakt niby zdrowsze, ale grillowanych potraw nie jemy dla zdrowia, tak jak dla zdrowia nie popijamy ich piwem czy wódeczką.
Jest lepsze niż z piekarnika bo przeciętny piekarnik nie potrafi osiągnąć takiej temperatury jak grill. Większość grilli elektrycznych też tego nie ogarnia i chyba tylko Webber ma ze 2 modele które dają radę. Używając jakiegos drewna do dymu większość osób nie zauważy różnicy z jakiego grilla wyszło mięso. Ale ogólnie to masz rację, z tradycyjnego smakuje najlepiej.
Nigdy nie zrozumiem chęci posiadania grilla gazowego. Przecież takie jedzenie nie ma smaku grilla tylko smakuje jak z piekarnika. Fakt niby zdrowsze, ale grillowanych potraw nie jemy dla zdrowia, tak jak dla zdrowia nie popijamy ich piwem czy wódeczką.
Z ciekawości, próbowałeś kiedyś? Niestety, jeśli ktoś nie jest wybitnym smakoszem grilla to nie odróżni czy zostało to przyrządzone na grillu gazowym czy "tradycyjnym".
Nigdy nie zrozumiem chęci posiadania grilla gazowego. Przecież takie jedzenie nie ma smaku grilla tylko smakuje jak z piekarnika. Fakt niby zdrowsze, ale grillowanych potraw nie jemy dla zdrowia, tak jak dla zdrowia nie popijamy ich piwem czy wódeczką.
Jadłem już dania z gazowego - o wiele szybciej się nagrzewają, szybciej grillują i o wiele łatwiej zapanować nad temperaturą. Dlatego potrawy z takiego wychodzą o wiele bardziej soczyste, mniej poopalane, nie wysuszone na wiór. Co najwyżej węgla w nich brak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie