👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jakieś pedalskie skuterki. Na to dowód wystarczy wiec znajomość przepisów czy umiejetność jazdy jest zbędna.
CzerstWybut napisał/a:
coś do czego trzeba mieć jaja
odkręć manetkę, zakręć mózg

Halman napisał/a:
odkręć manetkę, zakręć mózg
Wyłącz komputer wyjdź z piwnicy
CzerstWybut napisał/a:
Wyłącz komputer wyjdź z piwnicy
dziękuję za zbędną troskę; wychodzę częściej niż możesz sądzić
Przypomniał mi się filmik z USA,jak ( chyba) naćpany motorzysta pojechał na czołówkę z jakimś pickupem,w samochodzie była kamerka,i była Stopklatka z momentu przed zderzeniem motocyklista uśmiech na całą twarz,może ktoś pamięta.
Szakhal napisał/a:
Fajna muzyczka.
Jakby ktoś się zastanawiał: Can-D-Music - Navigator
Myślę, że większości będzie się kojarzył z Techno Vikingiem
Anonimowyja napisał/a:
Myślę, że większości będzie się kojarzył z Techno Vikingiem
Ale to jest chyba z jakiejś parady dla niemieckich pedałów. Może tego lepiej nie wrzucać?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie