Nie ma to jak komentować z pozycji krzesła coś do czego trzeba mieć jaja a nie cipe no i troche więcej ambicji w życiu niz wirtualne piwa

coś do czego trzeba mieć jaja
odkręć manetkę, zakręć mózg

odkręć manetkę, zakręć mózg
Wyłącz komputer wyjdź z piwnicy
Wyłącz komputer wyjdź z piwnicy
dziękuję za zbędną troskę; wychodzę częściej niż możesz sądzić
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jakby ktoś się zastanawiał: Can-D-Music - Navigator
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiemFajna muzyczka.
Jakby ktoś się zastanawiał: Can-D-Music - Navigator
Myślę, że większości będzie się kojarzył z Techno Vikingiem
Myślę, że większości będzie się kojarzył z Techno Vikingiem
Ale to jest chyba z jakiejś parady dla niemieckich pedałów. Może tego lepiej nie wrzucać?
Dawaj, wrzucaj też autop🤬dy tych co autami jeżdżą to dopiero zjeby jak sie popatrzy na filmy, co nie kauman
Nie ma to jak komentować z pozycji krzesła coś do czego trzeba mieć jaja a nie cipe no i troche więcej ambicji w życiu niz wirtualne piwa
jest i ona urażona motop🤬da.

Dawaj, wrzucaj też autop🤬dy tych co autami jeżdżą to dopiero zjeby jak sie popatrzy na filmy, co nie kauman
Do czego trzeba mieć jaja, a nie p🤬de przyjacielu? Do jeżdżenia motocyklem? Chyba k🤬a do świadomości, że przy najmniejszej kolizji nap🤬la się własnym ciałem o asfalt, znak drogowy, drzewo lub j🤬ą krowę. Potem cała rodzina w rozpaczy bo poturbowany leżysz na intensywnej albo wracasz bez nogi albo masz jubileusz 1 listopada. Tylko brat się cieszy bo jednego mniej do podziału ziemi.