Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor 2024-04-30, 21:44 6
Stary karaluch zawsze i wszędzie musi wsadzić swój ciekawski ryj
Zgłoś
wrzesin602 2024-04-30, 21:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2024-04-30, 21:49 3
Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
turor 2024-04-30, 22:19
Geraldinio napisał/a:

Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.

Musze jutro jechać do mechanika opon, na wyminę
Zgłoś
darek1234 2024-04-30, 22:41 4
Geraldinio napisał/a:

Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-04-30, 22:52 6
McSadol napisał/a:

a wy wymieniliście już opony na letnie ?? ........

Jeszcze nie... zresztą za 5 godziny jadę (trza iść spać) na szczupaka na nadbużańskie starorzecza... a wiadomo że zimowa opona lepiej gryzie glebę.

Ot co !
Zgłoś
ibrahim 2024-04-30, 22:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-05-01, 0:20 3
Zgłoś
brylant1412 2024-05-01, 7:03
komórka spowodowała eksplozje
Zgłoś
djwebster 2024-05-03, 20:10
darek1234 napisał/a:

Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne

Jakich zębów 🙈To nie wizyta u stomatologa 🤣
Nie wiem gdzie to jest, ale po sprzęcie z przed ponad dekady mogę się domyślać 😏A jeśli chodzi co tu się stało to ewidentnie przedobrzył z powietrzem...Prawdopodobnie wykręcił "zaworek" z wentyla żeby szybciej napompować(niektórzy żeby nie trzymać za spust montują blokady) oponę i żeby się lepiej ułożyła na feldze a kiedy chciał już go wkręcać nachylił się i pewnie pomyślał jeszcze trochę 😁A dalej już wiecie co się stało 😉
Sadistic uczy i bawi

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem