📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Mechanik + opona + wrzuta na sadolu. Niby zawsze kończy się tak samo, ale za każdym razem przyjemnie się to ogląda.
Musze jutro jechać do mechanika opon, na wyminę

Geraldinio napisał/a:
Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne
McSadol napisał/a:
a wy wymieniliście już opony na letnie ?? ........
Jeszcze nie... zresztą za 5 godziny jadę (trza iść spać) na szczupaka na nadbużańskie starorzecza... a wiadomo że zimowa opona lepiej gryzie glebę.
Ot co !
darek1234 napisał/a:
Gość nie ściągnął felgi z "zębów" i efekty widoczne
Jakich zębów 🙈To nie wizyta u stomatologa 🤣
Nie wiem gdzie to jest, ale po sprzęcie z przed ponad dekady mogę się domyślać 😏A jeśli chodzi co tu się stało to ewidentnie przedobrzył z powietrzem...Prawdopodobnie wykręcił "zaworek" z wentyla żeby szybciej napompować(niektórzy żeby nie trzymać za spust montują blokady) oponę i żeby się lepiej ułożyła na feldze a kiedy chciał już go wkręcać nachylił się i pewnie pomyślał jeszcze trochę 😁A dalej już wiecie co się stało 😉
Sadistic uczy i bawi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie