📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

No i to jest edukacja od najmłodszych lat. Niech już 5 - 6 latki wiedzą że miejsce kobiet jest przy zmywaku.

@up
a co Ty dwóch tatusiów masz?
bo ja odkąd pamiętam to mama w kuchni czas spędzała i bajek do tego nie musiałem oglądać dla potwierdzenia
a co Ty dwóch tatusiów masz?
bo ja odkąd pamiętam to mama w kuchni czas spędzała i bajek do tego nie musiałem oglądać dla potwierdzenia
lofix1 napisał/a:
bajek do tego nie musiałem oglądać dla potwierdzenia
Bo ci druga mama te bajki czytała na dobranoc?

Kobieta powinna robić co chce. Prawdziwy mężczyzna pracuje, żeby jego kobieta siedziała w domu i nic nie musiała robić - ma się dobrze czuć. To, że przy okazji może posprzątać w domu to chyba nie jest jakiś problem?

@teired
a co to jest? święta krowa? niech zapier*ala do roboty, jak chce coś żreć, albo niech wypier*ala. No chyba, że jest na macierzyńskim, bo urodziła. "prowadzenie domu" to normalne zajęcie każdego członka rodziny, męża, żony, dzieciaka. nie wyobrażam sobie, żebym ja był dojną krową, bo tak.
a co to jest? święta krowa? niech zapier*ala do roboty, jak chce coś żreć, albo niech wypier*ala. No chyba, że jest na macierzyńskim, bo urodziła. "prowadzenie domu" to normalne zajęcie każdego członka rodziny, męża, żony, dzieciaka. nie wyobrażam sobie, żebym ja był dojną krową, bo tak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie