👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za pomysł! Już myślałem, że nie zobacze równie "gównianego" czelendżu

Cockandball napisał/a:
bułgar z małej
się pisze
wracaj
do kuchni

Dałbyś na harda to bym sobie przy śniadanku obejrzał, bo główną to sobie na kolację zawsze zostawiam.
No i to ja rozumiem. Jak robić z siebie idiote to już po całości. Czekam na ewolucje wyzwania np w kierunku Cegła Bucket Challange.
fake, może i nabrali do wiader gówien z szamba ale oblali go jakąś zupą czy coś w tym stylu, ale pomysł owszem dobry.

PowerboBass napisał/a:
Cockandball napisał/a:bułgar z małej
się pisze
wracaj
do kuchni
Może jej Wi-Fi w kuchni złapało ?
Ale błąd mogę wybaczyć - nie zawsze ma się słownik koło zlewu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie