👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tutaj dłuższy filmik, gdyby ktoś był ciekaw jak wyglądało udzielanie pomocy funkcjonariuszowi.
Tutaj wywiad z policjantem, który został postrzelony:
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Przecież ten policjant to jakiś żółtodziób na czarnych powinni strzelbę brać nawet do rutynowej kontroli a nie tasera

j-t-t-s1 napisał/a:
Tutaj dłuższy filmik, gdyby ktoś był ciekaw jak wyglądało udzielanie pomocy funkcjonariuszowi.
W ten sposób powinien wyglądać ten temat.
Brawo j-t-t-s1

Ktoś wyczytał co się stało z napastnikiem może i podrzuciłby linka do artykułu czy cos ?
Rozumiem, że napastnik został później zastrzelony przy próbie zatrzymania.
@up, upup
na końcu filmiku od j-t-t-s1 podają że śmieć dostał 30 lat za próbę zabójstwa + 5 za coś z bronią (nie zrozumiałem dokładnie)
na końcu filmiku od j-t-t-s1 podają że śmieć dostał 30 lat za próbę zabójstwa + 5 za coś z bronią (nie zrozumiałem dokładnie)
tam w policji powinni zatrudniać snajperów, porozmieszczać ich na dachach budynków i jak tylko się pojawi jakiś podejrzany etnicznie to od razu strzelać, a dopiero potem znajdować powody.
99% przestępstw jest w stanach popełnianych z użyciem nielegalnie posiadanej broni i dodatkowo większą część z nich ma miejsce w stanach gdzie ogólnie posiadanie broni bez zezwolenia jest nielegalne
Wytłumacz mi proszę jak się ma wzajemne mordowanie się czarnej biedoty w NY do tego, że w Teksasie można kupić broń na dziale sportowym w markecie?
Wytłumacz mi proszę jak się ma wzajemne mordowanie się czarnej biedoty w NY do tego, że w Teksasie można kupić broń na dziale sportowym w markecie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie