👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziwne, że jeszcze nikt nie zaczął bronić ryżego i zwalać wszystkiego na kaczyńskich i macierewicza

Politycy powinni być odpowiedzialni za kłamstwa wyborcze - bez względu na późniejszą sytuację w kraju. Jeśli nie są w stanie spełnić swojego programu (czyli obietnic) to powinni niezwłocznie podać się do dymisji. Ew. stanąć pod ścianą i czekać na rozkaz.

niespełnianie obietnic wyborczych jest moim zdaniem równoznaczne z działaniem wbrew interesom państwa. Jest na to artykuł w konstytucji i powinien za to siedzieć
Szkoda że Kilera nie nakręcili 10 lat później. Siara nie musiałby dźwigać takiego klocowatego telewizora...
k🤬a... leciał ostatnio killer na tvn i teraz każdy tym nap🤬la... nic nie mam do kilera bo zajebisty film ale wk🤬ia mnie taka sytuacja...
Za Siarę zawsze piwo ale za tuska to już ciężko... K🤬a co tu zrobić?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie