📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
siatkowke kobiet to ja moge ogladac nawet piątą lige - w koncu nie chodzi o poziom gry

Coś pięknego dla męskiego oka, 99% siatkarek - to piękne tyłki, niestety większość dosyć płaskich, ale piękne tyłki to rekompensują
Przepraszam za składnię gimbusową, chodziło mi o to, że tyłki piękne u 99% siatkarek, a płaskie zazwyczaj biustowo.

Przepraszam za składnię gimbusową, chodziło mi o to, że tyłki piękne u 99% siatkarek, a płaskie zazwyczaj biustowo.

@ darex99:
Każdy hetero na tym portalu dobrze zrozumie co chcesz przekazać.
Każdy hetero na tym portalu dobrze zrozumie co chcesz przekazać.

karajakatak napisał/a:
Przypomina mi się ten fake'owy filmik ze Scottem Sterlingiem
Teraz patrzcie dziewczyny, od czasu do czasu dobrze jest wziąć na twarz

@up up
Yoogi to jest fejk bo istnieje identyczny film na ktorym scott stoi na bramce i broni ryjem karnych :p
Yoogi to jest fejk bo istnieje identyczny film na ktorym scott stoi na bramce i broni ryjem karnych :p

darex99 napisał/a:
Coś pięknego dla męskiego oka, 99% siatkarek - to piękne tyłki, niestety większość dosyć płaskich, ale piękne tyłki to rekompensują
![]()
Skąd te 99%?
Jedna na 10 jak ma dobrą dupę to jest wszystko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie