Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż debile występują na całym świecie.
konto usunięte
2018-08-22, 8:56
Pękająca guma to w ich rodzinie tradycja.
Kolory koszulek dobrali idealnie, nie muszę już zmieniać, dobiją tylko numerek i wuala.
Miałem nadzieję na dużo bardziej szczęśliwy finał.
W Kalifornii wyścigi uliczne to przestępstwo, a tam narzędzie służące do jego popełnienia jest niszczone. Wiele samochodów o wartości kilkudziesięciu tysięcy dolarów wylądowało już w zgniatarkach. Mam nadzieję, że ten Mustang też tam skończy, a jego właściciel z potężnym mandatem.
"Tak zwany sideshow (drift) zablokował (...)". W gwoli scislosci, sideshow = pokaz, w zrodle jest wziety w cudzyslow aby podkreslic dezaprobate autora dla takiego zachowania. T3RMINATOR napisal to tak jakby drift w hamburgerowni mial inna specyficzna nazwe...
Widać, że ofiara pękniętej gumy
konto usunięte
2018-08-23, 22:36
Kto ogarnia amerykańskie fury na tyle, aby mi powiedzieć co to za czerwony samochód na tym filmie?
waloos, dodge charger najnowszy