Nie odpala się komuś papierosa z papierosem w ustach ;/
podpis użytkownika
Nie lubię ludzi
fajne afromenthol

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Niech palą za gówniarza... mniej tego gówna będzie stąpało po ziemi
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Lumberjack napisał/a:
Niech palą za gówniarza... mniej tego gówna będzie stąpało po ziemi
![]()
2012-04-26 15:00:45
Mr.Lumberjack napisał/a:
A tam BongMan p🤬lisz
![]()
Ja tam sobie lubie zajarać faję po siłowni![]()
Rzuciłeś?

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Snejku napisał/a:
czemu moja fotke dales
sadistic.pl/fotkasadisticpl-czyli-foty-uzyszkodnikow-vt63659,915.htm1343484

ag0ny napisał/a:
czemu moja fotke dales
sadistic.pl/fo...915.htm1343484
Bo mógł.
Swoją drogą wkońcu wiem kto jest na tym zdjęciu

Koniec swiata i przyjscie mesjaszow z kazdej religii, rozp🤬olenie wszystkich wulkanow i deszcz meteorytow wiekszych od ksiezyca (0.o?) bedzie wtedy, gdy w rosji urodzi sie pierwszy rudy cygan.
@Sataris
mysle ze ten pierwszy rudy cygan musialby miec tez matke zydowke, czarna skore, a w sercu Allacha... i wychowywać się później w Norwegii.
mysle ze ten pierwszy rudy cygan musialby miec tez matke zydowke, czarna skore, a w sercu Allacha... i wychowywać się później w Norwegii.
dth napisał/a:
@Sataris
mysle ze ten pierwszy rudy cygan musialby miec tez matke zydowke, czarna skore, a w sercu Allacha...
jak w sercu allaha to k🤬sa w koziej dupie tez
@coolfon
Nie przesadzajmy, przecież to oczywiste, że jego matka musiałaby wtedy być pół-kozicą i pół-ż🤬dówką, zdolną do jednoczesnej ciąży kozy i niekozy : P ale wtedy ten nowonarodzony musialby tez byc pierwszym zoofilem-pedofilem kazirodcą, który wykorzystywał siostrę/brata kozę, zanim jeszcze się urodzili...
Nie przesadzajmy, przecież to oczywiste, że jego matka musiałaby wtedy być pół-kozicą i pół-ż🤬dówką, zdolną do jednoczesnej ciąży kozy i niekozy : P ale wtedy ten nowonarodzony musialby tez byc pierwszym zoofilem-pedofilem kazirodcą, który wykorzystywał siostrę/brata kozę, zanim jeszcze się urodzili...