konto usunięte
2012-07-25, 23:36
Jak komuś nie podoba się komunikacja w Wwa to niech ten ktoś odwiedzi Lublin. Wszelkie zastrzeżenia wobec ZTM znikną od razu:)
konto usunięte
2012-07-26, 0:08
@PanK@ac (oslt)
Kacu, chyba u Ciebie tramwaje jeżdżą 20km/h
Napinacz nigdy nie będzie prawdziwym Warszawiakiem. Nie urodził się w tym mieście, przyjechał, zwiedził, zobaczył paru studentów lub sam nim był, teraz "stwierdza" swoje mity oparte na mitach innych.
Mieszkańcy akademików...
konto usunięte
2012-07-26, 0:20
Nie rozumiem dlaczego dla Warszawiaków wszystko co najlepsze a dla innych miejscowości, miasteczek już nie.Najgorsza jest Prezydent Warszawki, szkoda gadać i się spinać.. wyjazd z tego burdelu zwany POlska to jedyne dobre zachowanie i najlepiej zmiana nazwiska i narodowości.Dziękuje za kurestwo w moim kraju.
Oczywiście urodziłem się w Warszawie ale nienawidzę tego miasta za ludzi, poglądy, politykę i zachowanie.
konto usunięte
2012-07-26, 0:33
Kiedy kuźwa Lonydn nie był gęsto zabudowany bo nie pamiętam : O
konto usunięte
2012-07-26, 1:49
tu nie chodzi o Warszawę, tu chodzi o podejście Warszawiaków do reszty Polski,
Warszawę bardzo lubię, przyjechałem tutaj na studia, nienawidze natomiast warszawiaków, tych którzy wykłucają się z którego to pokolenia sa warszawiakami, i te ich hojowe uśmieszki gdy pytają retorycznie dlaczego ich nigdzie nie lubią, myslac ze jedynym powodem są kompleksy innych, a prawdą jest ich podejscie do reszty, do napinacza, który pisał wcześniej i tak wymagał szacunku dla miasta...tacy jak Ty wymagają szacunku dla siebie, tylko dlatego że się tutaj urodzili,
konto usunięte
2012-07-26, 8:54
Ja osobiście niczego wam nie zazdroszcze. Wręcz współczuje, bo osobiście wole łazić po Bieszczadach niż żyć w zaduchu i spalinach dużego miasta. A wiesniaki co sie dorobiły i sie z tym panoszą są nie tylko w warszawie, we wrocławiu też ich pełno