Dla osób ze sraczką >0:35
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<I ten kop był tak c🤬jowy jak cała kravmaga, nawet spadł w nie tą stronę co powinien.
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikPo c🤬j ratowac ludzi ktorzy chca sie zabic? Przeciez predzej czy pozniej i tak to zrobi
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Nie wiesz co mówisz. Po prostu p🤬lisz.
Sam p🤬lisz gówniaku, znawco sztuk walk, wytłumacz mi dlaczego w takim razie krav maga nie jest dyscypliną olimpijską, albo nie ma ani jednego topowego zawodnika MMA wywodzącego się z tego gówna? Dyscyplina dla chłopców w rurkach, których nie chcieli w tańcu z gwiazdami.
I nie pisz więcej do mnie, bo nie chce mi się z Tobą gadać.
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.
Krav maga jest wojskowym systemem walki w bliskim kontakcie, a nie sportem walki. Dlatego właśnie nie uświadczysz jej na żadnej olimpiadzie. Oprócz klasyki masz tam techniki z nożem, batonem i bronią palną. Jak ty to widzisz w sportowym ringu? A z resztą... znajdź sobie sekcję, przejdź się parę razy. Dostaniesz wp🤬l na 325 sposobów to zmienisz zdanie. Ale po co ja to piszę... jak ty, gówniaku, pewnie nie trenowałeś w życiu nic poza podnoszeniem do ust puszki harnasia...