👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W JuEsEj by dawno kartonowe domki latały w powietrzu... W polaczkowiu nigdy wichury nie będą spektakularne. Co najwyżej dach zerwie, czy okna powybija, bo chaty (w miarę) solidne.
Na dniach będzie zrzutka na necie, na odbudowe.
Czyli media wyjątkowo prawdę dziś mówiły, że mogą być "wichury".

Czyli media wyjątkowo prawdę dziś mówiły, że mogą być "wichury".
Kaszuby to gdzieś w Polsce ?. A niech to całe wiejskie pisowskie księstwo / kurewstwo zdmuchnie, awe cezar Kaczor
Jak inflacja ta realna co na żywność jest +20% dobije do 50 = 60 % wsiory będą same dmuchaly na swoje chatki aby dostać dofinansowanie
Jak inflacja ta realna co na żywność jest +20% dobije do 50 = 60 % wsiory będą same dmuchaly na swoje chatki aby dostać dofinansowanie
Widać, że to jakiś patodeweloper. Dach pewnie nawet niedeskowany, żeby było taniej, a ludzie i tak mieszkania po pół bańki kupowali.
Takie kwiatki dopiero zaczną wychodzić w tym kraju.
Takie kwiatki dopiero zaczną wychodzić w tym kraju.
Kaszuby.
Pewnie Pani Wichura Tfuska poszukuje a wiadomo, poszkodowanych będzie dużo wyborców tego kogoś - może się gdzieś schował...
Po kaszubsku tusk to pies.
Pewnie Pani Wichura Tfuska poszukuje a wiadomo, poszkodowanych będzie dużo wyborców tego kogoś - może się gdzieś schował...
Po kaszubsku tusk to pies.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie