📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierre_Dolec napisał/a:
Powiedzcie że to ustawka
Jakos mi to na fejk wyglada

AutisticPussy napisał/a:
Najważniejsze żeby się nie rozmnożyła.
O dziwo, ten problem również może rozwiązać łyżką, odpowiednio spreparowanym wieszakiem, lub co inwencja twórcza podpowie.
Noside napisał/a:
coraz więcej można osiągnąć będąc kretynem. Idiokracja.
Tak, ponieważ kretyni zapewniają rozrywkę. A ludzie, którzy maja pełną lodówkę, fajne auto w garażu i codziennie wolne popołudnia (a wiec klasa średnia i wyższa), szukają właśnie rozrywki i chętnie wydaja na nią nadmiar gotówki
Coordinator napisał/a:
Tak, ponieważ kretyni zapewniają rozrywkę. A ludzie, którzy maja pełną lodówkę, fajne auto w garażu i codziennie wolne popołudnia (a wiec klasa średnia i wyższa), szukają właśnie rozrywki i chętnie wydaja na nią nadmiar gotówki
Dla jednych rozrywka to uprawianie sztuki, dla innych uprawianie sportu, a jeszcze dla innych oglądanie i naśladowanie kretynów, albo walenie konia do onlyfansów.
Wcale nie udzieliłeś odpowiedzi na pytanie, do którego sam wywołałeś się do tablicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie