Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T0B1 2013-05-05, 22:58 13
Mogłeś jeszcze jakiś artykuł z gazety Fakt wrzucić, byłby tak samo rzetelny jak te "ciekawostki" z tej bezużytecznej strony.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
gawel21050 2013-05-05, 22:59 8
Sk🤬ysyny pazerne. Nawet z mieszków włosowych chcą wydoić jak najwięcej!
Zgłoś
P................a 2013-05-05, 23:01 34
unimator napisał/a:

Mogłeś jeszcze jakiś artykuł z gazety Fakt wrzucić, byłby tak samo rzetelny jak te "ciekawostki" z tej bezużytecznej strony.

Tak jak większość "faktów" z tej strony, prawdopodobnie jest to kompletna bujda. Ale uznałem, że nawet kompletna bujda, która wyśmiewa czarnych nadaję się na tę stronę, więc wrzuciłem
Zgłoś
willyy 2013-05-05, 23:07
za czarnych zawsze piwo !

podpis użytkownika

Dobry Rosjanin nienawidził ZSRR, dobry Niemiec nienawidził Trzeciej Rzeszy, dobry Europejczyk nienawidzi Unii Europejskiej.
Zgłoś
U................m 2013-05-05, 23:09 4
proste jak j🤬ie:
czarni pochodza od malpy
biali i reszta syfu z marsa
Zgłoś
N................m 2013-05-05, 23:09
lekka bujda bo jak ogole moja umiesniona klate huraklesa to teraz z jednego mieszka wosowego wyjda dwa sk🤬iele i nie kiedy jest stan zaplany(czyt. syf)
Zgłoś
C................1 2013-05-05, 23:09 5
no patrzcie a mnie w wieku 21 lat się zakola robią... błękitna krew powiadam!
Zgłoś
P................u 2013-05-05, 23:32
^^ zobaczysz co sie bedzie dzialo jak bedziesz mial 23...
Zgłoś
r................0 2013-05-05, 23:39
I to właśnie odróżnia nas od czarnych. Od dawna wiadomo było że pochodzą od zwierzyny
Zgłoś
Krysss 2013-05-05, 23:42 3
Promocja napisał/a:

Bezczelnie zaj🤬e

No k🤬a co ty gadasz
Zgłoś
cveljan 2013-05-05, 23:45
k🤬a ale muszą trzepać hajsu za sprzedawanie włosów na peruki, nie dziwie się, że w tych wszystkich getto fights typiarom spadają sztuczne peruki
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-05-05, 23:48
to nie włosy - to uschnięte gówno
Zgłoś
s................n 2013-05-05, 23:50 1
To, ze spodoba sie rasistowskim sadolom to wiadomo. Najgorsze jest jednak to, ze tylko garstka ogarnietych bedzie wiedziala, ze to jest gowno prawda, a reszta bedzie rozpowiadac wszedzie jacy to czarni sa c🤬jowi, ze zwierzeta itd. Nie wiem jak wam, ale to bardziej wlosy bialych ludzi przypominaja wlosy siersciuchow anizeli "zbity" meszek czarnych.
Zgłoś
J................S 2013-05-05, 23:50
kolejny powód żeby wyp🤬olić cz🤬chów z Ziemi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie