Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Delfin to nie ryba. To ssak.

Może mi jeszcze powiesz, że Mandela był czarny?

Skopiowane: Jeśli w okolicy nie ma żadnej samicy zdolnej do spółkowania, delfiny w grupach po 2-3 osobniki udają się na poszukiwania. Gdy w pobliżu znajdują się samice przynależące już do innej grupy, samce - zazwyczaj w liczbie od 3 do 14 - wyruszają, by je sobie wziąć, a następnie urządzić brutalną orgię. Po przeciwnej stronie czekać na nich będzie prawdopodobnie grupa samców podobnej wielkości, broniąca zajadle swoich samic. W przypadku chronicznego braku osobników płci odmiennej, samce kopulują między sobą - analnie lub pocierając nosami genitalia jeden drugiemu. W ostateczności delfin może zadowolić się żółwiem, kamieniem lub kłodą, dzięki niezwykle czułemu penisowi, służącemu - poza wiadomym zastosowaniem - do badania różnych obiektów. Natomiast w skrajnej potrzebie delfiny uciekają się do dzieciobójstwa

Ciekawe... Dzięki. 🙏🏻🙅🏻
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie