Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Protasiewicz z PO powiedział dziś, że Sikorskiemu należy się pokojowy Nobel.
Ja tam bym mu dał Oskara - ciekawe, że takie "wielkie słowa" powiedział dopiero po wyjściu z sali, przy kamerach i szybko się zwinął a adresat tych słów - nie za bardzo wiedział, o co mu chodzi.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruby Brzuch 2014-02-22, 13:18
Poprawcie, jeśli się mylę, ale czy grożenie komuś śmiercią
nie podchodzi pod paragraf Kodeksu Karnego
i nie powinno być ścigane przez prokuraturę?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 13:22 2
Ekspertem napisał/a:

To nie jest naród wrogo nam nastawiony.

Tak? To proszę bardzo pojechać tam w biało czerwonej koszulce/czapce to cię tam pobiją w pierwszej bramie. Oni tam Polaków nienawidzą bo to naród gnojów i bandytów.
Zgłoś
Policeman 2014-02-22, 13:22 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 13:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rossoneri 2014-02-22, 13:29 2
Zgłoś
NeverLie2Me 2014-02-22, 13:31 1
Zgłoś
exfon 2014-02-22, 14:12
Nie wiem czemu, mam wrażenie że wszyscy myślą że jak Sikorski powiedział że wszyscy zginą to Polski rząd ma ich zabić...
Ja mam wrażenie że chciał im uświadomić że jak sytuacji Ukraiński rząd nie rozwiąże, to ich ludzie zmasakrują. Ja to widzę w takim świetle. Już widzę jak jakiś rząd grozi tak otwarcie drugiemu...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 14:15
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 14:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 16:01 2
Taka jest historia i nie zmienicie jej swoimi bulwersami. Polacy są wrogo nastawieni do Niemców, Ukraińców, Rusków... Ale przecież jesteśmy narodem tolerancyjnym! Nie cofniecie czasu, wojny i zbrodnie były i będą. Owszem, zgodzę się, że strach było już wcześniej jechać na Ukrainę i mówić po Polsku w ciemnych uliczkach... Ale tacy ludzie są też w Polsce. Wspomnę tu swoją historię - wyjazd do Warszawy i Katowic sprzed paru lat. Było już po zmroku, gdy dojechaliśmy. Chcemy spytać się kogoś o drogę, błądzimy. Widzimy narkomanów, pijaków, pseudokibiców i resztę marginesu społecznego. Dojechaliśmy do firmy, a ochroniarz kazał nam zatrzymać się na nocleg tam. Czemu? Bo zeszłej nocy niedaleko jakieś bachory (15/16 lat) zadźgały nożem śpiącego kierowcę, a nieraz zdarzały się podobne sytuacje. Byłam w Wawie w zeszłym roku, również z powodów służbowych i myślicie, że dużo się zmieniło? Nie. W biały dzień jadąc boczną (wychodzącą zaraz na główną) ulicą widzimy z kolegą ćpuna ze strzykawką w łapie, zakapturzone nastolatki i zataczających się 2 mężczyzn. Powiedzcie, który z nich widząc Ukraińca czy Niemca nie zaatakowałby, gdyby miał szansę wygrać? Który nie obrzuciłby błotem? Powiedzie, że mam ból dupy, ale prawda jest taka, że nie tylko jesteśmy nietolerancyjni, ale w dodatku nie potrafimy akceptować nawet siebie nawzajem... Bo przecież wg nas każdy ma być taki sam! Najlepiej żeby był katolikiem, mówił po Polsku i wszystkich nienawidził, bo tacy są Polacy! A tak na marginesie - Ci ludzie, którzy dokonywali zbrodni i Ci którzy walczyli dla nich nie żyją. Oni nie będą was kochać, bo wy byście potraktowali ich tak samo albo i gorzej, więc nie oczekujcie czerwonych dywanów. Zacznijcie dawać dobry przykład, a spotkacie się wśród większości z szacunkiem. Spójrzcie na nasz, wcale nie lepszy naród. A tymczasem czekam na hejty. Ból dupy za 3...2...1...
Zgłoś
Czarny Zbieracz Bawełny 2014-02-22, 16:37
Zgłoś
Modrzew88 2014-02-22, 17:26
Zgadzam się z przedmówcami. Wszystkimi.
Zgłoś
krzysiek0909 2014-02-22, 20:02
Zgłoś
grzesiek339 2014-02-22, 22:27
Zgłoś
Splifcior 2014-02-22, 23:49
Fakt, Janukowycz pomylilo mi sie.

@up. A powiedziałem, że wiem co powiedział?
Kup sobie maść... pajacu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem