Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Protasiewicz z PO powiedział dziś, że Sikorskiemu należy się pokojowy Nobel.
Ja tam bym mu dał Oskara - ciekawe, że takie "wielkie słowa" powiedział dopiero po wyjściu z sali, przy kamerach i szybko się zwinął a adresat tych słów - nie za bardzo wiedział, o co mu chodzi.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FryzjerZG 2014-02-21, 21:35 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 21:37 32
łamaną angielszczyzną? ty w życiu we władaniu językiem polskim nie osiągniesz takiej biegłości
Zgłoś
FryzjerZG 2014-02-21, 21:50 121
@up za to Ty świetnie władasz językiem.Jak sobie przypomnę Twojego loda, to odrazu robi mi się ciepło miśku :*
Zgłoś
trabus 2014-02-21, 22:06 12
FryzjerZG vs discodiens 1:0
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 22:16 37
Nie wiem czy plujecie na gościa bo jest z PO czy dlatego że w przeciwieństwie do was coś w życiu osiągnął. Wiem natomiast jedno:
Gdyby nie zawarto ugody to na dniach mielibyśmy tam rozlew krwi i czołgi na ulicach.

Może i facet jest z PO i miał już na swoim koncie wiele nieprzemyślanych (tak to łagodnie nazwijmy) wypowiedzi, ale tutaj pokazał klasę - był twardy i nie dał opozycji ukraińskiej złudzeń. Lepiej iść na kompromis z władzą i rozpisać nowe wybory niż wpędzić kraj w piekło wojny domowej. Sikorski dobrze powiedział.
Zgłoś
Splifcior 2014-02-21, 22:54 24
up@
Tylko że Sikorski dobrze wie, że Stan Wojenny nie wchodzi w gre. To był blef! Myślisz że Juszczenko mógł by sobie na coś takiego pozwolić? Skończył by wtedy na szubienicy.
Oczywiście to jest zagrywka pod publiczke, mógł to przecież powiedzieć za zamkniętymi drzwiami. Wg mnie z Sikorski oznacza więcej strat niż zysków w dyplomacji. Po za tym to marionetka, pionek.
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-02-21, 23:16 5
@Splifcior - Juszczenko???? chyba Janukowycz
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 23:28 3
Marionetka, marionetka, cała z drewna...

Po tym cyrku już chyba nie pozostają żadne wątpliwość z jakiego on chleb pieca chapie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 23:32 3
sikorski dobrze powiedział i już się nie czepiajcie. Wiem, że mógł tak powiedzieć januowiczowi ale co by to dało? jak to janukowicz jest górą.... moim daniem nie było to zagranie aktorskie. To jest chyba jedyne dobre zdanie jakie sikorski wypowiedział przez 6 lat kadencji
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 23:41 2
Tworzy sobie wizerunek medialny, nic więcej
Polski rząd ostatnio zrobił się bardziej odważny i gada jakieś docinki o prezydencie Ukrainy, a to dla tego, bo wiadomo że ten szybko straci swój stołek
Zgłoś
vass 2014-02-21, 23:58 6
Ból dupy PISowskich pajaców i innych oszołomów
Zgłoś
Policeman 2014-02-22, 2:08 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-22, 8:28 6
Zgłoś
manieeee 2014-02-22, 11:01 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem