Mając 45 lat zapragnął poraz kolejny zdobyć pas mistrza świata, w tedy postanowił nie zadawac zadnego ciosu z nienawiścią.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
Joe Louis, Muhammad Ali, Foreman, Tyson - takiego boksu już dziś nie ma.
Wystarczyłaby 3x mniejsza siła i 3x większa precyzja. Ale zacnym bokserem był.
Dzisiejsza waga ciężka nie wytrzymuje porównania z pięściarzami sprzed lat. Ba, taki Gołota z najlepszych swoich czasów dzisiaj zniszczył by każdego, poza Kliczkami. Ale i z nimi nie stawiałbym go na straconej pozycji.
A osobiście za najlepszego w historii uznaję Tysona, styl w jakim zunifikował wszystkie pasy (wygrywając większość walk pierszym/drugim ciosem!) jest nieprawdopodobna.
A osobiście za najlepszego w historii uznaję Tysona, styl w jakim zunifikował wszystkie pasy (wygrywając większość walk pierszym/drugim ciosem!) jest nieprawdopodobna.
Normalnie bym tego nie oglądał tylko co najwyżej przewinął bo nie interesuje się sportem tego typu ale muzyka i jego dziwny styl ciosu - używa do niego całego ciała ale jednocześnie jakby na luzie i "obojętnie" mnie zaciekawiło więc obejrzałem.
Ale tak czy siak Avengers na dvdrip do ściągnięcia więc cya
Ale tak czy siak Avengers na dvdrip do ściągnięcia więc cya
Aż mnie ciarki przechodzą jak widzę osoby oddane swej pasji czemuś co kochają najbardziej to jest coś niesamowitego szkoda,że złote lata wagi ciężkiej już nie wrócą .
thewhitestar napisał/a:
Ba, taki Gołota z najlepszych swoich czasów dzisiaj zniszczył by każdego, poza Kliczkami. Ale i z nimi nie stawiałbym go na straconej pozycji.
Czemu tak myślisz? Gdyby dobrze się przygotował psychicznie to myślę, że Kliczki nie mieliby najmniejszych szans.
@up problem w tym, że Gołotę jest bardzo ciężko dobrze przygotować psychicznie.
Kiedyś to były piękne czasy boksu, widać, że wkładali w to całe serce. Teraz oglądając Panów Kiszków można się ewentualnie w dupę podrapać bo wychodzi chłop na ring i kalkuluje, co musi zrobić żeby wygrać i nic poza tym. Zamiast serca liczy się pieniądz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie