👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego jak podnosi się bez asekuracji drugiej osoby z jednej strony nie zabezpiecza się ciężarków i same by ze sztangi zjechały
90kondzio90 napisał/a:
Dlatego jak podnosi się bez asekuracji drugiej osoby z jednej strony nie zabezpiecza się ciężarków i same by ze sztangi zjechały
Przecież nie są zabezpieczone
kawior2007 napisał/a:
Ha ha zesrał się
haha!!
Pewnie kleks na rajtach jak się patrzy

Jak się chce robić ciężkie 1-2 to się ćwiczy z kimś za sobą. A jak się takiej osoby nie ma, to się wykorzystuje dostępny sprzęt! Ten debil ma stojaki z możliwością wsadzenia bolców zabezpieczających, wystarczyły dwie rurki i już by nie było problemu. No ale to trzeba trochę pomyśleć, a z tym u wielu ludzi problem.
Błędy morońskie garażowych siłaczy:
1. W pojedynkę swój ciężar graniczny.
2. Brak fizycznej blokady powyżej ciała.
3. Graciarnia po bokach nie pozwalająca przechylić sztangi aby ciężary z rzucić.
4. Nagrywanie siebie jak ćwiczysz. - Wtedy przeważnie starasz się coś "udowodnić" i łatwiej popełnić błąd -.-
1. W pojedynkę swój ciężar graniczny.
2. Brak fizycznej blokady powyżej ciała.
3. Graciarnia po bokach nie pozwalająca przechylić sztangi aby ciężary z rzucić.
4. Nagrywanie siebie jak ćwiczysz. - Wtedy przeważnie starasz się coś "udowodnić" i łatwiej popełnić błąd -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie