Nie mówiac już o nóżkach jak na ostatnim filmiku.
Na c🤬j oni tyle tego podnosza?
Może konkurują kto będzie miał większą naturalną ,,skarpetę "

podpis użytkownika
DonVictorioVittutiskret nie dochodzi do mózgu no i się przewraca
Kret się przewraca bo nie dochodzi do mózgu? Ciekawe...

Ludzie mają różne zainteresowania ale nigdy nie pojmę po ch*j przerzucać żelastwo.
...skoro można je sensownie załadować na wózeczek i odwieźć do skupu

podpis użytkownika
forza nostra leggeLudzie mają różne zainteresowania ale nigdy nie pojmę po c🤬j przerzucać żelastwo.
Nie pojmiesz, ponieważ jesteś leszczem, którego można położyć jednym strzałem. Samce alfa przerzucają żelastwo, żeby zwiększać swoją siłę i w razie awantury z innymi samcami alfa pokazać swoją fizyczną przewagę, c🤬ko. Cioty takie jak ty w spotkaniu z wyżej wymienionymi samcami alfa sznurują p🤬dę i odchodzą po cichutku w swoja stronę

Nie pojmiesz, ponieważ jesteś leszczem, którego można położyć jednym strzałem. Samce alfa przerzucają żelastwo, żeby zwiększać swoją siłę i w razie awantury z innymi samcami alfa pokazać swoją fizyczną przewagę, c🤬ko. Cioty takie jak ty w spotkaniu z wyżej wymienionymi samcami alfa sznurują p🤬dę i odchodzą po cichutku w swoja stronę
To mnie teraz rozbawiłeś ha ha
Prawda jest taka, że mała ich część robi to tylko dla siebie. To są raczej ludzie z małą wartością, którzy myślą, że jak zwiększą swoje mięśnie, to nagle zaczną się liczyć wśród ludzi i nie będą się dalej czuć jak nic nieznaczące g*wno ;)bo w sumie tym są bez tych mięśni, robią to też po to aby zwiększyć swoje szanse u kobiet. W dzisejszych czasach ogromna siła fizyczna nie ma większego znaczenia, liczy się inteligencja, tylko tak możesz kogoś załatwić, a tak to co? Pobijesz kogoś a później pójdziesz siedzieć albo będziesz płacił komuś odszkodowanie do końca życia

A samce alfa to są w świecie zwierząt... i podludzi

Hahahahahaha jaki idiota. Widzę że intelektualnie jesteś w epoce kamienia lupanego.

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Aha, mała edycja: te dwie średnie krajowe zarabiam W POLSCE pracując w biurze po 8 godzin dziennie, czyli 160 godzin w miesiącu - w razie gdyby komuś wpadło do głowy, ze robię dwa lub 3 etaty jak czarny niewolnik

Wysokie zarobki i siła fizyczna są domeną samców alfa, czy wam to się podoba czy nie i nieważne jak głośno będziecie krzyczeć, ze "teraz mamy inne czasy, jest 2019 rok!" gamonie

@upy - Zarabiam dwie średnie krajowe na rękę, mam managerskie stanowisko, znam biegle język angielski i niemiecki. Ponadto wiem dobrze, co to znaczy siła fizyczna - w 2019 roku znaczy dokładnie to samo co w 1919 i w 1819 itd., ale wy sobie dalej tłumaczcie swoje zniewieścienie, leszcze
Aha, mała edycja: te dwie średnie krajowe zarabiam W POLSCE pracując w biurze po 8 godzin dziennie, czyli 160 godzin w miesiącu - w razie gdyby komuś wpadło do głowy, ze robię dwa lub 3 etaty jak czarny niewolnik
Wysokie zarobki i siła fizyczna są domeną samców alfa, czy wam to się podoba czy nie i nieważne jak głośno będziecie krzyczeć, ze "teraz mamy inne czasy, jest 2019 rok!" gamonie
Cieszę się, że Ci się powodzi w życiu, ale po co się tym chwalisz na sadisticu? Myślę, że nikogo tutaj to nie obchodzi. Co to ma wspólnego z tematem?
Samiec alfa jak Ty to śmiesznie nazywasz nie musi być w dzisiejszych czasach silny fizycznie, wystarczy że ma pieniądze, a jak wiadomo do tego niekoniecznie jest potrzebna siła fizyczna. No i co taki typek po siłowni zrobi bogatemu, który może ważyć 70kg

Pozdrawiam- samiec beta