👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ty, Coordinator, neandertalczyku - skończ się kompromitować. Pomijam fakt, że twoja próba wybronienia się "sukcesem" życiowym wygląda na jakąś perfidnie, bezczelną ściemę.
Powtarzam dalej: Samce alfa to masz w świecie zwierząt i tylko podludzie używają takiego określenia w kontekście ludzi.
@Abraxus - hahaha, chciałbyś zeby to tak wyglądało leszczyku, co?
Powiem tylko, ze jak jest lato, to lubie sie wymknąć z biura i jechac nad wodę w godzinach pracy. Kasa sama sie zarabia. A frustracje to wyczuwam z tej ściany tekstu, ktora wysmarowałes
@bakus1233 - Moim zamierzeniem nie było sie chwalić. Sami wyskoczyliscie z wnioskami, ze skoro lubie przerzucać żelastwo, to musze byc przygłupem za najniższa krajowa.
@TB303 - Kompromitować? Przed kim, przed tobą?

@bakus1233 - Moim zamierzeniem nie było sie chwalić. Sami wyskoczyliscie z wnioskami, ze skoro lubie przerzucać żelastwo, to musze byc przygłupem za najniższa krajowa.

Coordinator napisał/a:
@Abraxus - hahaha, chciałbyś zeby to tak wyglądało leszczyku, co? Powiem tylko, ze jak jest lato, to lubie sie wymknąć z biura i jechac nad wodę w godzinach pracy. Kasa sama sie zarabia. A frustracje to wyczuwam z tej ściany tekstu, ktora wysmarowałes
Abraxus tylko napisał, że nie rozumie takich ludzi, a Ty od razu uznałeś, że jest leszczem, bo tego nie rozumie. Ja tak samo nigdzie nie napisałem, że jesteś przygłupem, bo to robisz.
Nie generalizuje, że wszyscy, ale spora część tych ludzi ma niską samoocenę i myślą, że jak się napakują, to nagle ludzie zaczną ich dostrzegać i szanować, a problemy z kobietami się same rozwiążą . Jako mężczyzna dobrze być sprawnym fizycznie, ale przesadna siła nie jest w dzisiejszych czasach do niczego potrzebna, no chyba że ktoś sobie tym podnosi niską samoocenę.
@bakus1233 - Doskonale Cie rozumiem i po części się zgadzam. Nie zgadzam się natomiast z tym, ze Abraxus napisał tylko, że nie rozumie takich ludzi, ponieważ pisał jeszcze o kretynach z jednym zwojem mózgu... A to dosyć obraźliwe, nie uważasz? Poza tym spójrz co się dzieje z naszym społeczeństwem - coraz więcej spedalenia, rurkowców, spaślaków... Dlatego trzeba piętnować p🤬dokleszczy w stylu Abraxusa obrażającego ćwiczących i w stylu TB303, który neguje istnienie "samców alfa" w populacji homo sapiens, nazywając podludźmi tych, którzy stosują to określenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie