Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
htp 2025-03-13, 9:21 1
MalutkiSadolek napisał/a:

Zmywarki poza kuchnia są mało funkcjonalne xd

A kto zrobi pranie i posprząta łazienkę?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 10:02 2
JoSeed napisał/a:

Myślę, że część z tych kobiet nie chce nikomu nic udiwodnić... po prostu - nie strugają słodkich idiotek, pachnących na kanapie, tylko próbują cos same zdziałać.
Tak, Panowie - jesteście silniejsi fizycznie, myślicie i planujecie technicznie, nie poddajecie się emocjom. To są Wasze cechy uwarunkowane pucią. I rozsądna kobieta nie ma na celu zastąpić Was, bo chce coś udowodnić. Czasem nie mamy wyjścia, bo nie ma kto naprawić, wbić czy przywiercić.

Ja zawsze skory jestem do pomocy samotnym kobietą. Przybić gwoździa, powiercić wiertarką dziury na kołki i szafkę przymocować w kuchni czy też przepchać rurę.... w odpływie zlewu.

szczególnie to trzecie
Zgłoś
kuba1986 2025-03-13, 11:08 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ja zawsze skory jestem do pomocy samotnym kobietą. Przybić gwoździa, powiercić wiertarką dziury na kołki i szafkę przymocować w kuchni czy też przepchać rurę.... w odpływie zlewu.
szczególnie to trzecie

Kogucik, a zatkany na amen sedes też przepchniesz?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-13, 11:37 2
kuba1986 napisał/a:

Kogucik, a zatkany na amen sedes też przepchniesz?

tylko kobietą przetykam... więc się nie łapiesz
Zgłoś
C................i 2025-03-13, 11:56 2
Patryc napisał/a:

Część to wypadki, każdemu się może zdarzyć, ale to mnie rozwaliło. Jak można być AŻ TAK głupim?

wystarczy być kobietą

[ Dodano 2025-03-13, 11:58 ]
Nome napisał/a:

ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...

kobiety są gorsze wszystko czego się złapiecie zamieniacie w gówno np hollywood

[ Dodano 2025-03-13, 12:01 ]
JoSeed napisał/a:

Myślę, że część z tych kobiet nie chce nikomu nic udiwodnić... po prostu - nie strugają słodkich idiotek, pachnących na kanapie, tylko próbują cos same zdziałać.
Tak, Panowie - jesteście silniejsi fizycznie, myślicie i planujecie technicznie, nie poddajecie się emocjom. To są Wasze cechy uwarunkowane pucią. I rozsądna kobieta nie ma na celu zastąpić Was, bo chce coś udowodnić. Czasem nie mamy wyjścia, bo nie ma kto naprawić, wbić czy przywiercić.

tak się dzieje gdy kobiety słuchają lewactwa i ich politycznych wysrywów ludzi którzy uważają że setki tysięcy lat ewolucji można zmienić za pomocą jednego papierka na którym się podpiszą żałosne hehehe
Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 12:06 1
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

wystarczy być kobietą
kobiety są gorsze wszystko czego się złapiecie zamieniacie w gówno np hollywood
tak się dzieje gdy kobiety słuchają lewactwa i ich politycznych wysrywów ludzi którzy uważają że setki tysięcy lat ewolucji można zmienić za pomocą jednego papierka na którym się podpiszą żałosne hehehe

Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli. Nie slucham lewactwa, sufrażystek czy innych emancypantek. Czasem muszę po prostu wbić gwóźdź czy zaszpachlować dziurę.
Nie mam pojęcia, do czego pijesz.
Zgłoś
C................i 2025-03-13, 12:07
[ Dodano 2025-03-13, 12:09 ]
JoSeed napisał/a:

a tu masz jak to robią prawdziwi faceci
nigdy nam nie dorównacie
youtube.com/watch?v=MCvOWpf8_2M

Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 12:11 1
@ChwałaOsranejKacapii

Normalnie myślące, zdroworozsądkowe kobiety NIE CHCĄ Wam dorównywać... po co?
Zgłoś
C................i 2025-03-13, 12:22 1
JoSeed napisał/a:

@ChwałaOsranejKacapii
Normalnie myślące, zdroworozsądkowe kobiety NIE CHCĄ Wam dorównywać... po co?

Tak na prawdę to nie obchodzi mnie to. Napisałem tak bo chciałem poniżyć jakąś kobietę ponieważ jestem c🤬jem i sprawia mi to przyjemność I już mam lepsze samopoczucie
Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 12:29 2
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

Tak na prawdę to nie obchodzi mnie to. Napisałem tak bo chciałem poniżyć jakąś kobietę ponieważ jestem c🤬jem i sprawia mi to przyjemność I już mam lepsze samopoczucie

Ja się nie czuję ponizona, ale jak masz lepsze samopoczucie to luz 👍
Zgłoś
Perkokoperko 2025-03-13, 13:08
Joseed ile ważysz że tu ciągle siedzisz, już jak halman śmierdzisz
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 13:38
Nome napisał/a:

ja to głęboko podziwiam mężczyzn, dla których jedyną formą dowartościowania się jest przeżywanie jakie to kobiety są głupie... kup sobie kolego wiertarkę, drabinę i zacznij szaleć, to może ci się któraś półkula rozwinie...

Wyobraź sobie, że mam aluminiowa drabinę, ze trzy wiertarki, kilka młotków i w cholerę innych już bardziej specjalistycznych narzędzi. Z moim samochodem jadę do warsztatu, tylko kiedy trzeba zmienić opony. Wszystko inne jak do tej pory przez kilkadziesiąt lat robię sam i mam mój spokój, że jest zrobione dobrze i mnie nikt w bambuko nie robi.

Trafiłaś tą swoją uwagą jak kulą w płot. Płot się rozleciał i kto go teraz naprawi?

No oczywiście facet!

Jeżeli potrzebujesz pomocy przy rozwoju Twoich półkul, to ja mogę Tobie pomoc. W garażu mam kompresor.
Teraz skończmy takie niesnaski, bo się niepotrzebna gównoburza zrobi i przyznaję, że mężczyźni potrzebują również kobiet.
Do wyr🤬ania i do kuchni

[ Dodano 2025-03-13, 13:54 ]
JoSeed napisał/a:

Mam nadzieje, że Ty zauważasz, że w tym kontekście Twoja wypowiedź zawiera wewnętrzną sprzeczność.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-13, 14:34 3
Fotopstrykacz napisał/a:

Wyobraź sobie, że mam aluminiowa drabinę, ze trzy wiertarki, kilka młotków i w cholerę innych już bardziej specjalistycznych narzędzi. Z moim samochodem jadę do warsztatu, tylko kiedy trzeba zmienić opony. Wszystko inne jak do tej pory przez kilkadziesiąt lat robię sam i mam mój spokój, że jest zrobione dobrze i mnie nikt w bambuko nie robi.
Trafiłaś tą swoją uwagą jak kulą w płot. Płot się rozleciał i kto go teraz naprawi?
Jeżeli potrzebujesz pomocy przy rozwoju Twoich półkul, to ja mogę Tobie pomoc. W garażu mam kompresor.
Teraz skończmy takie niesnaski, bo się niepotrzebna gównoburza zrobi i przyznaję, że mężczyźni potrzebują również kobiet.

Mam nadzieje, że Ty zauważasz, że w tym kontekście Twoja wypowiedź zawiera wewnętrzną sprzeczność.

Nie, nie zauważam. Mogę dniami i tygodniami leżeć na kanapie i użalać się, że nie ma mi kto naprawić gniazdka w łazience albo wkręcić półeczki. A mogę spróbować sama to zrobić, z braku laku.
Nikomu nic nie udowadniam, może tylko trochę sobie.

[ Dodano 2025-03-13, 14:52 ]
Perkokoperko napisał/a:

A to siedzenie od wagi zależy? 🤣

Hallman to mój idol, mogę śmierdzieć.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 14:57
Perkokoperko napisał/a:

I po co Ci to było?
Wbiłeś się do internetu i teraz już wszyscy wiedzą.
Zgłoś
Nome 2025-03-13, 15:07 1
Fotopstrykacz napisał/a:

Wyobraź sobie, że mam aluminiowa drabinę, ze trzy wiertarki, kilka młotków i w cholerę innych już bardziej specjalistycznych narzędzi.

no fakt, te kilka młotków to faktycznie mnie pobiłeś... podziwiam, bo ja mam tylko dwa
mam też jedną wiertarkę, jedną szlifierkę i parę innych rzeczy, nie nie po to, żeby komuś coś udowadniać, tylko mi się przydaje, tak jakoś doszłam do wniosku, że zamiast płacić kupę kasy pożal się boże specjalistom, to wolę wiele rzeczy zrobić sobie sama, kiedyś jak jeszcze chłop mi się plątał po chałupie to musiałam wszystko robić tak, żeby nie zauważył, bo włączała mu się męska ambicja i potrafił naprawdę zdemolować chałupę swoimi "naprawami", ale ja nigdy nie powiedziałam mu złego słowa, czego teraz żałuję, bo przez wiele lat był przekonany, że jest świetnym hydraulikiem, malarzem, stolarzem, itp. i pewnie na forach takich jak te naśmiewa się z kobiet, że nic nie potrafią...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie