Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Fotopstrykacz 2025-03-13, 15:14
Nome napisał/a:

no fakt, te kilka młotków to faktycznie mnie pobiłeś... podziwiam, bo ja mam tylko dwa

To musisz podwójnie uważać teraz na palce.
Zgłoś
Nome 2025-03-13, 15:16 1
Fotopstrykacz napisał/a:

To musisz podwójnie uważać teraz na palce.

u ciebie to pewnie żona musi uważać na palce

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
l0u 2025-03-13, 15:37 2
Jestem przekonany że większość dzisiejszych nastoletnich gówniarzy jak dorosną będzie odp🤬lało takie same cyrki
Zgłoś
Nome 2025-03-13, 15:40 2
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

kobiety są gorsze wszystko czego się złapiecie zamieniacie w gówno np hollywood

a nie misiu kochany, Hollywood to rozp🤬oliły pedały i transy!

[ Dodano 2025-03-13, 15:42 ]
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

Tak na prawdę to nie obchodzi mnie to. Napisałem tak bo chciałem poniżyć jakąś kobietę ponieważ jestem c🤬jem i sprawia mi to przyjemność I już mam lepsze samopoczucie

przynajmniej jeden uczciwy

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 15:57 1
Nome napisał/a:

u ciebie to pewnie żona musi uważać na palce

No nie. Obecnie nie mam żadnego kleszcza przy sobie.

Może teraz trochę bardziej ogólnie, żeby zakończyć te infantylne przygaduszki.
Jestem zdania, że kobieta i mężczyzna w związku mają się uzupełniać i się wzajemnie wspierać.
Jeżeli pozostają razem w związku tylko po to, by sobie wzajemnie udowadniać swoją zajebistość w kategoriach do siebie nieporównywalnych to jest to związek patologiczny dwojga psychopatów.

Ja Ciebie nie atakuje za to, że Ty masz takie czy inne narzędzia w domu i potrafisz się nimi posłużyć. To bardzo dobrze, że tak jest, ale nie sugeruj tutaj, że to jest reguła pośród kobiet, bo tak nie jest.
Nie poprawiaj sobie samopoczucia poprzez infantylne przypieprzanie się do kogoś, tylko dlatego, że pośród kobiet jesteś wyjątkiem i potrafisz posłużyć się takim, czy innym narzędziem i że takowe posiadasz.
Jesteś wyjątkiem, a nie regułą i racz proszę przyjąć to do wiadomości.
Poszukaj sobie może jakiegoś partnera, na którym będziesz mogła wyładowywać swoje nastroje i poprawiać swoje samopoczucie, a nie szukaj sobie ofiary pośród ludzi, których właściwie nie znasz.

Mam koleżankę, która ma podobne talenty jak Ty i od czasu do czasu, jeżeli potrzebuje pomocy przy jakiejś robótce, to ją o to proszę i taką pomoc dostaje (np. brak trzeciej ręki). Ale ta dziewczyna jest wyjątkiem a nie regułą. Nawiasem mówiąc ona jest technikiem lotniczych przyrządów pokładowych i jedyną dziewczyną w firmie zatrudniającej kilkadziesiąt osób. Jedyną,

Nie wmawiaj tutaj ludziom, że kobiety takie jak Ty, czy moja koleżanka to reguła i że wszystkie takie są. Tak nie jest. Jesteście pod tym względem wyjątkami i ta wyjątkowość tylko potwierdza regulę.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-03-13, 15:59
Tutaj tego nie ma ale najlepsza jest ta p🤬a co płyty chodnikowe gościowi trzyma i puszcza.
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-13, 17:40
Dawno się tak nie uśmiałem, dzięki.
Zgłoś
Perkokoperko 2025-03-14, 22:32
Fotopstrykacz napisał/a:

I po co Ci to było?
Wbiłeś się do internetu i teraz już wszyscy wiedzą.

Nawet nie rozumiem, to ze konto świeże nie znaczy ze pierwszy raz tu jestem ale ile można ważyć by ciężko było wstać z krzesła ?
Zgłoś