Witam.
Ostatnio przeglądam materiały dotyczące Kapanadze, urządzenia wykorzystującego ruchy pola magnetycznego ziemi do odzyskiwania prądu z układu.
Natrafiłem na poniższy film przedstawiający to zjawisko do wielokrotnego zwiększenia wydajności silnika elektrycznego.
Czy leci z nami ekspert?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak będzie się dało na podstawie takiego silnika zrobić oszczędny elektryczny samochód który robi więcej jak 500 km na jednej bateryjce to wszyscy popełnią samobójstwo
konto usunięte
2014-11-21, 18:56
Poszukaj se na elektroda.pl. Jest tam tego pełno, oczywiście bez konkretnych schematów. Obrońcy tego typu pomysłów pieprzą bzdury, nie potrafią się odnieść do fachowych, rzeczowych pytań.
HHO to taka sama bzdura jak to. Jest coś takiego jak bilans energetyczny.
Coś tam było o mocy biernej i czynnej, i przesunięciu fazowym. W praktyce sporo ludzi zapomina tych pierdołach przy pomiarach i wychodzą kwiatki. Indukcyjne obciążenie przesuwa fazę napięcia i prądu, moc to napięcie razy prąd, i jeśli ktoś mnoży chwilowe wartości to moc wyjdzie mniejsza niż rzeczywiście jest. Nie ma takich problemów przy czysto oporowym obciążeniu.
Zwykłe sranie w banie i podróba, gdyby było prawdziwe to gadaliby po rusku
konto usunięte
2014-11-21, 20:55
a kierowca wstał i bił brawo