📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Ale był zajebiscie zabezpieczony, lina przywiązana do sztuki, super
No nie źle popatrzyłem, jeszcze za pasek
No nie źle popatrzyłem, jeszcze za pasek
to jak Banot sie wspinał ostatnio na montparnaisse w paryżu i wysłali za nim ratownika francuza na lince to też go chciał przypinać do tych co w spodniach są te cieniutkie paseczki co się w nie pasek wkłada a Banot do niego "nie nie no gdzie to zapniesz, tu nie ma upręży" xD
26:30

KebabRemover napisał/a:
to jak Banot sie wspinał ostatnio na montparnaisse w paryżu i wysłali za nim ratownika francuza na lince to też go chciał przypinać do tych co w spodniach są te cieniutkie paseczki co się w nie pasek wkłada a Banot do niego "nie nie no gdzie to zapniesz, tu nie ma upręży" xD
Szlufki... Ale sie naprodukowales... Wróć do szkoły
Dobrze ze nie musiał pchać ... ..
Przy tym pędzie powietrza na 100% nie musiał tykać łapą tego śmigła , wystarczyło troche zapikować
zwykła popisówka
Przy tym pędzie powietrza na 100% nie musiał tykać łapą tego śmigła , wystarczyło troche zapikować

Isakpm napisał/a:
Dobrze ze nie musiał pchać ... ..
Przy tym pędzie powietrza na 100% nie musiał tykać łapą tego śmigła , wystarczyło troche zapikować zwykła popisówka
Ty na bank jesteś niedorozwinięty. Gdyby nie trzeba było rozkręcać śmigła ręką, to by tego nie robił. Widzisz przecież, że śmigło stanęło i pomimo dużego pędu powietrza ani drgnie. A, nie- sorry- pilot wcisnął hamulec i dlatego się nie kręciło...

od samego patrzenia się już zesrałem ze strachu
o podstawili karetkę jakby spadł żeby go reanimować
o podstawili karetkę jakby spadł żeby go reanimować

Jerzy_Owsik napisał/a:
Szlufki... Ale sie naprodukowales... Wróć do szkoły
Takich rzeczy uczy się w domu a nie w szkole.
nie ma to jak w ameryce, samoloty na pych palą.
ale co ma do tego fake'a idiota, podczas eliminacji do nagrody darwina. nie wiem, przy 18-m oknie stracił swój akcent, który powoli zaczął wracać ok 27-go?
może matoł nie wie, jak jemu podobni, że język śląski był to konglomerat językowy niemieckiego z czeskim. napływ bandy polaczków po wojnie, zpowodował, że zaczęli bełkotać jakby gadali z językami w krowiej dupie. ważne , że czuli się inni.
ale co ma do tego fake'a idiota, podczas eliminacji do nagrody darwina. nie wiem, przy 18-m oknie stracił swój akcent, który powoli zaczął wracać ok 27-go?
może matoł nie wie, jak jemu podobni, że język śląski był to konglomerat językowy niemieckiego z czeskim. napływ bandy polaczków po wojnie, zpowodował, że zaczęli bełkotać jakby gadali z językami w krowiej dupie. ważne , że czuli się inni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie