👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszniej by było, jakby mu ta guma strzeliła i by przetestował twardość ściany pustym łbem.
@Halman
Ale nawet taki rusek jest mądrzejszy niż rusofob. Ciebie poszczuli i szczekasz niczym burek na łańcuchu, jak byś mógł to nawet takie małe w wózku byś zagryzł tylko łańcuch masz za krótki. Nie każdy rusek popiera putina.
Ale nawet taki rusek jest mądrzejszy niż rusofob. Ciebie poszczuli i szczekasz niczym burek na łańcuchu, jak byś mógł to nawet takie małe w wózku byś zagryzł tylko łańcuch masz za krótki. Nie każdy rusek popiera putina.
xXx5226, te, internetowy mądrala; to teraz znajdź powód dla którego można lubić kacapów...

xXx5226 napisał/a:
@Halman
Ruska onuco, blisko połowę życia przeżyłem za ruskiej okupacji (PRL) i doskonale pamiętam jak wtedy było. Jeszcze napisz, że nie każdy ksiądz to pedofil i nie każdy muzułmanin, to terrorysta. Wolę podchodzić do tematu ostrożnie, niż się później na własnej skórze przekonać, jak jakaś księżniczka zadająca się z czekoladowym księciem.
xXx5226 napisał/a:
@Halman
Zamilcz wreszcie imbecylu bez polotu. Mądry może udać głupiego, nie na odwrót. Odpuść wiec zachowując resztki godności.
baronturbina napisał/a:
Zamilcz wreszcie imbecylu bez polotu. Mądry może udać głupiego, nie na odwrót. Odpuść wiec zachowując resztki godności.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie