Jakim cudem muzyka ze srajfona nie pomogła?
podpis użytkownika
Ola gringo
ryskapanska napisał/a:
Czekałam aż ten stojak na niego spadnie.. eh
Nie kłam

Nie ma to jak przysiady na szmicie bez zabezpieczeń. Po bokach można zrobić blokady np na wysokości 1 metra
@Manowarrior - widzisz jego czwórki? To nie kwestia zabezpieczenia, tylko tego, że założył prawdopodobnie z dwa razy więcej niż jego nogi mogą.
Debil, jakby założył ograniczniki tutaj to zepsułby się w innym ćwiczeniu. Nie uciekniesz.
Debil, jakby założył ograniczniki tutaj to zepsułby się w innym ćwiczeniu. Nie uciekniesz.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
@Manowarrior już MAgik2501 napisał sporo prawdy, ja jeszcze dorzucę, że to nie jest zwykły Smith bo widać, że te rury prowadzące się ruszają. Tam z tego co pamiętam nie ma zbyt jak dostawić tych ograniczników.
BTW czemu k🤬a wszyscy mówią na to suwnica Szmita, kiedy to jest anglojęzyczny Smith czytany jako Smif? Szmit to by było niemieckie nazwisko pisane raczej: Schmidt.
BTW czemu k🤬a wszyscy mówią na to suwnica Szmita, kiedy to jest anglojęzyczny Smith czytany jako Smif? Szmit to by było niemieckie nazwisko pisane raczej: Schmidt.