Dawno temu, jak byłem młody, piękny i dobrze zbudowany to chodziłem na sporty walki.
I generalnie ludzi na salce można było podzielić na dwie grupy: sportowców i idiotów.
Idiote szybko można było poznać po tym że na tarczowaniu nap🤬la z całej siły tylko po to żeby trzymającemu tarcze udowodnić jak silne ma p🤬lnięcie.
Życie czesto pokazywało że ci idioci w prawdziwych bójkach okazywali się największymi p🤬deuszami którzy uciekali zostawiając kolegów. Ale to już zupełnie inna historia
I generalnie ludzi na salce można było podzielić na dwie grupy: sportowców i idiotów.
Idiote szybko można było poznać po tym że na tarczowaniu nap🤬la z całej siły tylko po to żeby trzymającemu tarcze udowodnić jak silne ma p🤬lnięcie.
Życie czesto pokazywało że ci idioci w prawdziwych bójkach okazywali się największymi p🤬deuszami którzy uciekali zostawiając kolegów. Ale to już zupełnie inna historia

Chętnie kupię skarpetki które zdjęła. Ps. Jakby co to majtki też.
c🤬jmiwdupe napisał/a:
Chętnie kupię skarpetki które zdjęła. Ps. Jakby co to majtki też.
Mam 15 par skapsow i majtasow tej suni. 80 za skapsy 100 za majtasy wysyłka gratis.

Pewnie hameryka rasa terrorystów z usa co chcą zawładnąć światem ja p🤬le jednak to prawda że są bezmozgami

Fajnie, że wszyscy podeszli do tego z humorem, bez zbędnego ciśnienia

PieronJasnySzlag napisał/a:
Dawno temu, jak byłem młody, piękny i dobrze zbudowany to chodziłem na sporty walki.
No i po co Ty tak waliłeś z całej epy przy tym tarczowaniu?

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Kali111 napisał/a:
kopiesz siorke w ryj a tu nagle do pokoju wbija Steven Seagal
James Hetfield.

Kali111 napisał/a:
kopiesz siorke w ryj a tu nagle do pokoju wbija Steven Seagal
Wbiega i się z niej śmieje