📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

ktoś kto wali 200 gram na eks po wypiciu już sporej ilości piwa lub drinków tylko podpisuje na siebie wyrok.i tym się różnią debile od mężczyzn.popełniałem ten błąd-okradli mnie,na drugi raz inni pobili,na trzecim wylądowałem na izbie pobity i okradziony.nauczyłem się korzystać z alkoholu.
A czy ktoś zauważył, że do jakoś 3 sekundy jest coś jakby whisky a potem pije przezroczyste? Fake?
skymanPL napisał/a:
A czy ktoś zauważył, że do jakoś 3 sekundy jest coś jakby whisky a potem pije przezroczyste? Fake?
Już myślałem że mnie się coś przywidziało. Ale serio o co kaman z tą cieczą?
jbone napisał/a:
ktoś kto wali 200 gram na eks po wypiciu już sporej ilości piwa lub drinków tylko podpisuje na siebie wyrok.i tym się różnią debile od mężczyzn.popełniałem ten błąd-okradli mnie,na drugi raz inni pobili,na trzecim wylądowałem na izbie pobity i okradziony.nauczyłem się korzystać z alkoholu.
Jak zrozumieć twój komentarz?
Byłeś debilem ale pobicia i kradzieże zrobiły z ciebie mężczyznę,
Czy że jesteś nim nadal tylko nauczyłeś się korzystać z alkoholu upijając się w bezpiecznym miejscu gdzie cię nie okradną i nie pobiją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie