Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:33
MalcolmX 2022-09-28, 9:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pytolsky 2022-09-28, 9:20 4
@stopwar: zamiast skorzystać z okazji i udowodnić jaki z ciebie chojrak, wrzucasz jakiegoś 10-letniego boomerskiego mema. Więc temat tego kto tu jest bohaterską cipą można uznać za zakończony.
Zgłoś
stopwar 2022-09-28, 10:05
pytolsky napisał/a:

wrzucasz jakiegoś 10-letniego boomerskiego mema

Czyli starszego od ciebie

pytolsky napisał/a:

Więc temat tego kto tu jest bohaterską cipą można uznać za zakończony.

Popieram, wygrałeś, możesz być tym kim mówisz.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-09-28, 10:20 4
Obok mam Aldiego i pana ochroniarza wiek miejwięcej podwójna emerytura wojskowa/policyjna (no mocno wiekowy). Widziałem go trzy razy w akcji z młodszymi o połowe ode mnie i to pare razy. Nie wiem kim był wcześniej. Bez problemu pobiegł za nimi z 150-200m spacyfikował ich trzech i sam ich przytargał. Gość ma lekko 70 lat a gnojki (cwaniaczki) z 20-25. Innym razem dwóch chciało go pobić. Nie dało rady. Nie wiem co trenował kim był ale Chuck Norris mógłby brać u niego lekcje.
Zgłoś
Noct 2022-09-28, 10:31 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zenonn 2022-09-28, 10:40 5
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-09-28, 10:57
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-09-28, 10:58 5
Ryneczek Lidla
Zgłoś
pytolsky 2022-09-28, 11:01 1
Zgłoś
pablohasan 2022-09-28, 12:42
stopwar napisał/a:

Podaj adres. przyjadę

masz w dowodzie
Zgłoś
Sztruks 2022-09-28, 13:07
A ciota kameruje zamiast „załagodzić” sytuacje
Zgłoś
zipi 2022-09-28, 13:28 1
Zgłoś
habiTEK 2022-09-28, 14:11 1
Halman napisał/a:

nie słychać ukraińskiego, dziwne, nie?

tak jak posrani pisowcy na czele z januszem kowalskim wszedzie widzą Tuska
to ty masz jakies stany lękowe z j. ukraińskim? czy też ćpasz, tylko inne gónwo ?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-09-28, 15:01
Zgłoś
Parkometr 2022-09-28, 15:10 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem