👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdybym mial mozliwosc zarabiania w ten sposob pieniedzy, rzucilbym szkole dla deskorolki bez chwili zawahania.

godny następca rodneya Mullena :d ciekawe bardzo
dawno nie grałem w THPS2 ale triki fajne

No gość wymiata. Kurde zawsze chciałem tak umieć
BTW co to robi na sadystyku? Gdyby chociaż nóżka przekręciła, odpadła czy cuś noo ...

Mullena jednak nikt w tym nie przebije
EDIT: pureinsane - zgadzam się z Tobą w stu procentach jeżeli chodzi o Mullena i sam też od razu pomyślałem o wstawieniu tu filmiku z jego udziałem. Jednak zapatrzyłem się na przepiękny mecz naszej reprezentacji i nie wyprzedziłeś
Swoja drogą filmik z THPS2 wymiata:D

EDIT: pureinsane - zgadzam się z Tobą w stu procentach jeżeli chodzi o Mullena i sam też od razu pomyślałem o wstawieniu tu filmiku z jego udziałem. Jednak zapatrzyłem się na przepiękny mecz naszej reprezentacji i nie wyprzedziłeś

Mullen to byl jedyny w swoim rodzaju koles. Pamietam ze jak z paroma kolegami 13 lat temu zaczynalem jezdzic na desce to bylo naprawde cos miec skads dobre filmy skateboardowe
( miedzy innymi wlasnie Rodneya). Wiekszosc naszyh rowiesnikow latala wtedy z lysymi glowami na mecze w tych smiesznych czarnych napakowanych kurtkach. Oj oberwalo sie po glowie nie raz za samo jezdzenie haha. Ale szkoda gadac o bydle. ^^.

jak ktos mi powie co to za nuta w tle to bedzie miszczem swiata w podawaniu nut!!!!
Rodney pozera goscia ale fajnie ze ma nasladowcow jak kolo w tym filmie.

wszyscy którzy pytają o tytuł i jedna osoba która pyta o skatera doglądajcie do końca wszystko jest napisane.
ta piosenka to Patric Watson - Tracy's Water
Jestem miszczem??
Jestem miszczem??

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie