👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko tytuł trochę denny, filmik ogólnie dobry.
Tak btw. to kto to jest?
Tak btw. to kto to jest?
Ciekawe ile się nacierpiał zanim doszedł do takiej wprawy.
Ale widać że w jego przypadku się opłaciło.
Szacun.
Ale widać że w jego przypadku się opłaciło.
Szacun.

Pewnie stracił na to pół życia, zawalił szkołe, olał rodzine, nie ma kumpli ani 300 levela w tibii.

ooooo podpierał się ręką... widziałem
chciałebym tak jeżdzić, ale na desce do prasowania to się nie da... próbowałem
chciałebym tak jeżdzić, ale na desce do prasowania to się nie da... próbowałem

ciekawe ile razy musiał mieć nogę albo rękę złamaną ;D szacun !

Moja siostra właśnie też tak wymiata, tylko że na desce do prasowania wyżej wymienionej.
yoshi napisał/a:
Moja siostra właśnie też tak wymiata
Chyba śmieci spod łóżka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie