W odcinku 5x14 South Park sytuacja prawie identyczna, jak ta, o której było głośno w Polsce jeszcze nie tak dawno temu...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
W odcinku 5x14 South Park sytuacja prawie identyczna, jak ta, o której było głośno w Polsce jeszcze nie tak dawno temu...
Tagi: katarzyna w :: wypadek :: rutkowski :: mała magda
Ciekawe tagi.
Ciekawe tagi.
Jeżeli kogoś ciekawi to powstał film w podobnym klimacie "Kolor zbrodni" z Samuel L. Jackson i Julianne Moore, nawet przypomina historię opisaną przez Katarzynę "Double U Dot" .
Ta cała sytuacja to tylko próba odwrócenia uwagi od na prawdę ważnych spraw w naszym państwie. W Polsce ginie dużo dzieci, ale o tym aż tak się nie mówi. Nie dajcie się manipulować, przestańcie oglądać tyle telewizji...
Prawie identyczna, pod warunkiem że mąż Katarzyny W. uprawiał seks ze swoimi kumplami z siłowni, a Katarzyna W. w przypływie szału wrzuciła córkę do rwącego potoku
chodzi o ogolną sytuacje a ni o fakty
tu dziecko mialo byc zabite a w przypadku Katarzyny to byl wypadek, ale tak samo zostala sprawa rozdmuchana przez media ze stala sie az smieszna. Jak zobaczylam ten odcinek, to bylo mi zal dziecka, ale bardziej chcialo mi sie smiac z glupoty ludzkiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie