Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
U................m 2014-01-02, 20:24
ja chce takie cos
Zgłoś
Kraken17 2014-01-02, 20:40 10
Szczerze to młodemu dobrze te kopnięcia wychodzą
Zgłoś
c................7 2014-01-02, 20:48
Chciałbym tak ładnie rysować.
Zgłoś
davinci666 2014-01-02, 21:02
cherry007 napisał/a:

Chciałbym tak ładnie rysować.

Ja też
Nawet za czarne linie nie wyszedł kolorując , ja tak nie umiem
Zgłoś
kopec1608 2014-01-02, 21:02
Trzeba przyznać Lowkick'a ma zajebistego
Zgłoś
AH1N1ns 2014-01-02, 21:23 38
Przynajmniej podaj źródło...
/r/behindthegifs na reddicie
wincyj

Zgłoś
I................i 2014-01-02, 21:30
Tak patrze i mogę szczerze bez ironii powiedzieć, a właściwie napisać, że młody ma lepszą technikę o niebo niż Najman.
Zgłoś
trebeter 2014-01-02, 21:37 8
Zgłoś
I................r 2014-01-02, 21:39
@upup o co chodzi z tym motorem na ostatnim gifie, opętany jakis
Zgłoś
Marxe 2014-01-02, 21:39
Kraken17 napisał/a:

Szczerze to młodemu dobrze te kopnięcia wychodzą

Najman i tak by z nim przegrał
Zgłoś
zsakuł 2014-01-02, 23:34 2
CyganPodOknem napisał/a:

@upup o co chodzi z tym motorem na ostatnim gifie, opętany jakis

chodzi ze motocykl ma dupeczkę (żonę) i wraca po robocie na chatę, wita się z żonką a ona w łóżeczku oddaje się facetowi (Mike - to jego imię - czytaj majk). Słowem zdradza go. A później jak motocykl jest w robocie ogarnia, że Mike siedzi na trybunach i jedzie mu wp🤬lić. Pozdro

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
m................0 2014-01-02, 23:53
Czyżby ktoś młodego muay thai uczył? o.O nawet ze skrętem j🤬y kopie
Zgłoś
Johny035 2014-01-03, 1:08 5
Od około 0:44

Zgłoś
SemirN 2014-01-03, 12:22 3
Wk🤬ia mnie to bezstresowe wychowanie. Patrze i widzę na ulicach te głupie matki czy też głupich ojców. Bachor robi co chce, rodzice z tego się jeszcze śmieją bo sobie dzieciaczek k🤬a zabawę dobrą znalazł. C🤬j że niszczy coś, przeszkadza innym, drze tą mordę. Idzie taka w p🤬du j🤬a rodzinka przez przejście dla pieszych na czerwonym albo w miejscu do tego nie wyznaczonym. Dziecko chłonie takie coś i potem sam zak🤬ia na czerwonym czy też poza przejściem po czym słychać w telewizji:
Cytat:

"Kierowca potrącił 3 osoby, zabił matkę i ojca. Dziecko zostało sierotą.

Albo te edukujące bajki w telewizji, kiedyś to była jakaś logika, sens, przesłanie w tym co oglądałem za swoich czasów. Teraz jakieś zj🤬e pingwiny z madagaskaru, które niczego nie naucza.

Ten świat i ci ludzie to coraz głupsi k🤬a są. Sami zachowują się jak kretyni i do tego jeszcze robią sobie te dzieci, które wyrosną na jeszcze gorszych niż oni są. Do tego ten syf ogólnodostępny, który robi pranie z mózgu.

Albo dyslekc...dysmózgowie. Co to k🤬a za tłumaczenie, znam kilka osób które to niby mają ale potrafiły się nauczyć pisać w miarę poprawnie. To wszystko k🤬a wynika z braku zaangażowania się w rozwój dziecka przez rodziców. Bo lepiej k🤬a puścić bajkę niż nauczyć czytać/pisać/liczyć. Wiem, że też czasami piszę nie tak jak trzeba - stylistyka, czasem jakiś ort. ale też się k🤬a staram. Nie 'włanczam', nie 'poszłem'... Patrzę k🤬a na ten poziom nauczania to po prostu aż przykro się robi. Przez ostatnie lata zauważyłem, że znacząco poziom języka polskiego - pisanego/wymawianego umiera.

Gdzieś czytałem o rodzinie w Stanach która wychowuje swoje dzieci bez komputera, telefonów komórkowych i innego gówna. Oglądają stare bajki. Jedyne co nowe to mają samochód. Bardzo k🤬a dobrze. Może ich córka nie będzie dz🤬ką, syn złodziejem i bandytą. Może będą mieli w życiu jakieś cele i pragnienia a nie tak jak teraz, że wszystko co mamy zrobić jest robione za nas przez maszyny, kalkulatory i inne gówno.

Musiałem wylać swoje żale bo mnie to k🤬a boli i chciałbym aby świat był k🤬a lepszy. Koniec orędzia.
Zgłoś