Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
xdrt 2024-12-21, 1:21 3
Pierwsze skojarzenie z ubijaczką do jajek najtrafniejsze
Zgłoś
WKND 2024-12-21, 1:42 46
To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Adiczek 2024-12-21, 6:17 1
Mógł chociaż nogę złamać, niesmak pozostał
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-12-21, 7:28 1
xdrt napisał/a:

Pierwsze skojarzenie z ubijaczką do jajek najtrafniejsze

Co mnie obchodzą Twoje sadomasochistyczne fantazje. Bij sobie jaja czym chcesz.
Dla mnie, najlepsza "ubijaczka" do jajek to wysokiej klasy "zmywarka".
Pakujesz po same jaja i bijesz aż miło.
Zgłoś
adasek1 2024-12-21, 11:30 1
A tak dobrze mu szło.
Zgłoś
FemmeFatale 2024-12-21, 13:04
Jaki jest sens takiej trampoliny?
Zgłoś
Ryju1983 2024-12-21, 15:19 2
FemmeFatale napisał/a:

Jaki jest sens takiej trampoliny?

Taki jak na powyższym materiale filmowym.
Zgłoś
SmokPoracha 2024-12-21, 18:56
No trudno, ojcem już nie zostanie.
Zgłoś
mk61 2024-12-21, 21:02
WKND napisał/a:

To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.

Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.
Zgłoś
WKND 2024-12-21, 21:56 1
mk61 napisał/a:

Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.

Ale ja wcale nie oceniam jego umiejętności, czy umiejętności producenta. Po prostu, na podstawie tego co widzę, wydaje mi się co najmniej dziwną i niebezpieczną konstrukcją. Pomijając fakt, że całość się przesuwa po podłożu bo nie jest umocowana, pomijając możliwość poskręcania kończyn między tymi sprężynami, to wyobraź sobie, że jedna z tych długich, stalowych sprężyn puszcza z zaczepu i przeciąga naszego delikwenta po plecach czy brzuchu. Materiał hard murowany, no chyba, że mam zbyt wybujałą wyobraźnię, albo widziałem za dużo głupich wypadków

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
lesku73 2024-12-22, 0:47
Sadolowa trampolina
Zgłoś
dracov6664 2024-12-22, 12:44
Liczyłem na wczepione włosy. 🥺

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś