@ SSSHHHOOOCKWAVE
K🤬a, Dzięki wielkie szukałem tej aktorki dwa tygodnie
K🤬a, Dzięki wielkie szukałem tej aktorki dwa tygodnie

Nie dawniej jak 4 dni temu odwoziłem swoją kobietę do pracy. Po chodniku szła śliczna, wręcz piękna kobieta - oczywiście ruda (od jakiegoś dłuższego czasu uwielbiam rude). Piękne długie rude lok włosy, wąska talia, spodzień typu rurka podkreślająca zgrabne nogi. Moja dziewczyna przyuważyła, że się gapię na rudzielca i wiedząc, że kręcą mnie takie dziewczyny powiedziała - i tak się nie przefarbuję na rudo.

Ku*wa, ja nie wiem czy autor ma oczy w dupie czy co... Ta kobieta nie jest ruda tylko ma czerwone włosy. Rude mają kolor miedziany a nie taki ciemny. Tak samo może stwierdzić, że ciemna blondynka to szatynka >.>

smarkacz napisał/a:
Nie dawniej jak 4 dni temu odwoziłem swoją kobietę do pracy. Po chodniku szła śliczna, wręcz piękna kobieta - oczywiście ruda (od jakiegoś dłuższego czasu uwielbiam rude). Piękne długie rude lok włosy, wąska talia, spodzień typu rurka podkreślająca zgrabne nogi. Moja dziewczyna przyuważyła, że się gapię na rudzielca i wiedząc, że kręcą mnie takie dziewczyny powiedziała - i tak się nie przefarbuję na rudo.
Czytając te twoje wywody myślałem, że dziewczyna twoja powie coś w stylu " i tak ci nie op🤬lę dzisiaj dyngla", a tu k🤬a niespodzianka.

pierwotnie tam pisało redhead i ginger. zj🤬iśta dowcip tym tłumaczeniem