Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cóż, nie widać wiele bo i głazobicie wielce spektakularne nie jest, aczkolwiek jak na polskie warunki to już coś!

W piątek w rejonie Morskiego Oka zeszła kamienna lawina, głazy wielkości samochodu spadały w kierunku Czarnego Stawu pod Rysami. Nikt nie ucierpiał. TOPR sprawdza, czy szlak w kierunku Przełęczy pod Chłopkiem nie został zniszczony.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27725855,kamienna-lawina-nad-morskim-okiem-glazy-wielkosci-samochodu.html#s=BoxOpImg6

podpis użytkownika

Sapere Aude
Zgłoś
Krakus36 2021-10-24, 15:17 1
Ludzie wiedzą jak jest w górach a itak się pchają tam bo wiedzą żę za pieniądze innych będą ratowani...
Zgłoś
McQurwa 2021-10-24, 15:21 3
Krakus36 napisał/a:

Ludzie wiedzą jak jest w górach a itak się pchają tam bo wiedzą żę za pieniądze innych będą ratowani...

Najlepsze są te karyny we fliplopach

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Manii 2021-10-24, 15:26 17
Krakus36 napisał/a:

Jakbym k🤬a swojego starego slyszal ktory "za wszystko i wszystkich ciagle placi"..... ale widze ze bycie Januszem to stan umyslu nie wieku
Zgłoś
bydarzigol 2021-10-24, 17:12 1
Nie wiele widać bo kamienie są tylko wielkości samochodu osobowego

podpis użytkownika

jatojejo!
Zgłoś
Antek01 2021-10-24, 18:43 6
Krakus36 napisał/a:

Ludzie wiedzą jak jest na drogach, a i tak się pchają tam, bo wiedzą, że za pieniędze Krakus36 będą ratowani.
Ludzie wiedzą jak jest w powietrzu, a i tak się pchają tam, bo wiedzą, że za pieniędze Krakus36 będą ratowani.
Ludzie wiedzą jak jest we wodzie, a i tak się pchają tam, bo wiedzą, że za pieniędze Krakus36 będą ratowani.

I tak w nieskończoność by można. Jak się jest opasłą świnią i dupy się nigdzie nie chce ruszyć, to jedyne co pozostało, to narzekanie.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2021-10-24, 20:01 1
Manii napisał/a:

Jakbym k🤬a swojego starego slyszal ktory "za wszystko i wszystkich ciagle placi"..... ale widze ze bycie Januszem to stan umyslu nie wieku

A nie jest tak? W tym roku w lutym byłem w górach... ludzie w zwykłych tenisówkach pchali się gdzie tylko się da, a o rakach czy nakładkach na buty chyba nigdy nie słyszeli... szkoda gadać.
Zgłoś
ciepson 2021-10-24, 20:16 1
Manii napisał/a:

Inna sprawa to szukać sobie problemów a potem wzywać pomocy przez własną głupotę. Takim właśnie krzyż na drogę i niech sobie sami radzą, jeżeli nie podchodzą do zagrożenia odpowiedzialnie.
Tutaj jest naganie z bezpiecznej odległości, ale operator niby w kraju cywilizowanym a nagrywa w pionie jak Da Silvy.

podpis użytkownika

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
przemod5 2021-10-24, 21:13 1
Sadistik pełną gębą.....
Zgłoś
dadar123 2021-10-24, 21:27
Nieźle, szedłem na przełęcz pod Chłopkiem pod Mięguszowieckimi Szczytami dokładnie 5 października. Całkiem niedawno
Zgłoś
przemod5 2021-10-24, 21:30 3
dadar123 napisał/a:

Nieźle, szedłem na przełęcz pod Chłopkiem pod Mięguszowieckimi Szczytami dokładnie 5 października. Całkiem niedawno

To trochę za wcześnie
Zgłoś
razgan12 2021-10-24, 23:16
Wiadomo już kto zrzucił te kamienie?
Zgłoś
Zasysacz 2021-10-24, 23:22
A gość mocny z filmiku "Góra się zawali" typowy janusz pełen wiedzy
Zgłoś
a1lp2ha3 2021-10-25, 10:35
Ja ostatnio byłem w Karkonoszach sam i doświadczyłem rykowiska pierwszy raz w życiu kupa w majtach...

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
El Caudillo 2021-10-25, 13:09 2
zamkną mój ulubiony szlak ? no szkoda, a kto nie był niech nadrabia, mało ludzi i super widoki... no chyba że jesteście opasłymi świniami, co tylko narzekają, że płacą za to czy tamto
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie