Cytat:
Jak było to c🤬j wam w pięty
C🤬j wam w pięty ?!?! K🤬a, jednak to prawda, że zły dotyk boli całe życie
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

@gdyniu
mi się zdaje że to była kombinacja słów "perfekcyjnie" i "perwersyjnie". No ale jak widać licząc na umiejętność samodzielnego myślenia czytelników trafi się do jakichś może 10 %
(chyba nie muszę Ci mówić jak bardzo podłechtałem teraz swoje ego
)
mi się zdaje że to była kombinacja słów "perfekcyjnie" i "perwersyjnie". No ale jak widać licząc na umiejętność samodzielnego myślenia czytelników trafi się do jakichś może 10 %
(chyba nie muszę Ci mówić jak bardzo podłechtałem teraz swoje ego

Kozogłowy, właśnie, ile można. To nie jest portal w którym za znanie "modnych" gimbusowych tekstów otrzymujesz milion wirtualnych piw.

kakao napisał/a:
Jak było to c🤬j wam w pięty
Post dobry, ale to nie są demoty ani mistrzowie. Jak było to będzie skasowane. Po to jest moderacja, a nie p🤬licie dzieci ciągle "było to sorry" "było ale jest" "jak było to przepraszam za to że żyję" K🤬A TO JEST SADISTIC! Daj mi swój adres to Ci wp🤬lę za to hasło. I tak dam Ci radę. I c🤬j, że się napinam

podpis użytkownika
Retaliate and devastate
Kozogłowy, kiedyś tego nie było... Trafiali się czasami tacy co zakładali multikonta itd. Myślą, że jak wpiszą pod avkiem "21lat", to nikt się nie dowie, że są Gimbusami. Paranoja.
Harry Pojeb napisał/a:
Kolejny internetowy kibol-wojownik?
podpis użytkownika
Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.
Random user napisał/a:
Kolejny internetowy kibol-wojownik?
Po prostu pasowało tam...