podpis użytkownika
Życie jest sadistic.

...Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy...
*bez chce za jak firma ;p

Czekamy aż użytkownik @KoniecŚwiata coś powie w tej sprawie. Przecież temat jest mu bliski.
Haha jeblem

pewnie razem z Loala napisza "pewnie nie zaplacil podatku dla naszego pieknego kraju, wiec dopadla go sprawiedliwosc. Gdyby robil wszystko jak krul tusk kaze, to byloby nnrmalnie" haha
nie wiem czy wiecie, ale od wczoraj(chyba) dzieki tuskowi wojsko moze strzelac do wlasnych obywateli. Chyba wie, ze niedlugo nastanie jakas porzadna rozruba, a musi jakos zapanowac nad tlumem.
Skarbówka się nie przyczepia bez powodu. Jak mu dowalili 12mln to musiał nieźle nakraść. A z doświadczenia wiem, że pikietujący w takich sytuacjach to tylko zwykli pieniacze i oportuniści.
Bez powodu sie nie przyczepia ale nie przyczepili sie do niezgodnosci w papierach czy operacjach ale do tego czego przez 6 lat nikt nie byl wstanie zauwazyc, ani US, ani syndyk upadlosciowy. Nie zauwazyli tego ze ktos inny prowadzi firme niz figuruje w papierach. 12mln naleznego podatku jest tylko za pol roku dzialalnosci firmy. Jak by tego bylo malo tylko niektore firmy z ktorymi wspolpracowal dostaly nakaz zwrotku podatku.
W życiu trzeba mieć cel i do niego dążyć, a takich ludzi w Polsce brakuje. Piszę to z własnego doświadczenia. Pracuję w chłodnictwie (serwis, montaż) i pracy jest od c🤬ja. Nie jesteśmy w stanie przyjmować wszystkich zleceń i z chęcią byśmy kogoś przyjęli choćby na naukę, ale w większości przypadków kończy się tym, że jednemu nie pasuje, że pracuje się czasem do 15 a czasem do 19, drugi niby po technikum, a nie wie jaki prąd mamy w gniazdku, trzeci nie potrafi trzymać wkrętaka itp itd. Ja zaczynałem właśnie od tego najniższego szczebla i mimo tego, że skończyłem WAT to wszystkiego uczyłem się od zera, bo od teorii do pratyki prowadzi bardzo długa droga. Dziś zarabiam niezłe pieniądze, fakt, że kosztuje mnie to dużo czasu, ale mam ten komfort, że mam wyj🤬e na to czy rządzi PO, PIS czy bajkopisarze pokroju JKM. W życiu trzeba mieć cel i do niego dążyć, a nie oczekiwać, że ktoś Ci coś da. Na pohybel j🤬ym nierobom i nieudacznikom!!! Idę na piwo

Nie jest potrzebna rewolucja... wystarczą odpowiedni ludzie u władzy.
Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy! Dajmy im szansę. Lewactwo już pokazało jak potrafią rządzić krajem, dość SLD, PO PiS, RP i innych gównianych postkomunistycznych bękartów.
Zapomniałe dodać, że powyższy komentarz dotyczy takich ludzi jak autor powyższej wypowiedzi

dokładnie, dajmy szansę JKM, ale jak poleci w c🤬ja jak Palikot od razu trzeba go strącić. Choć nie wydaje mi się żeby JKM ustawiał się z wiatrem jak reszta polityków. Swoją drogą zastanawia mnie co k🤬a robi Buzek w Parlamencie UE? nie rozumiem jak polityk który jest w naszym kraju skończony ma siedzieć w parlamencie UE???
Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy! Dajmy im szansę. Lewactwo już pokazało jak potrafią rządzić krajem, dość SLD, PO PiS, RP i innych gównianych postkomunistycznych bękartów.
Nie jestem lewicowcem, ale Mikke, albo RN może jedynie mieć szanse rozj🤬 ten kraj do końca. Jak narazie Mikke nie pokazał żadnych konkretów, a polemika z nim kończy się jego stwierdzeniem, że jak ktoś nie rozumie, albo nie widzi to jest głupi. Rozumiem, że może on robić na niektórych wrażenie, bo używa wyrazów, które stanowią dla coniektórych gimbusów niespotykaną rzadkość...