Krzysztof Kowalik od 10 czerwca 2013 r. prowadzi protest głodowy pod Urzędem Skarbowym. Mieszka w namiocie postawionym na dachu samochodu. Najpierw jego firma została zniszczona przez kontrole skarbowe, teraz on sam musi zapłacić państwu 12 mln zł. W wywiadzie o sytuacji gospodarczo-politycznej w Polsce okiem przedsiębiorcy, którego zniszczyło Państwo.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja ostatnio w wyborach głosowałem już na JKM, bo było wiadomo, że PO coś takiego odwali, niestety społeczeństwo boi się, albo nie jest gotowa na zmiany? Dziwne to brzmi, prawda? Byłem w komisji wyborczej i jak później się okazało TYLKO 12 głosów było na JKM z czego jeden był mój... normalnie krew mnie zalała, że społeczeństwo jest takie głupie i głosuje na osłów, którzy już pokazali, że rządzić to oni mogą, ale w stodole ze swoimi braćmi i siostrami.
konto usunięte
2013-06-15, 12:24
Libertinus napisał/a:
...Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy...
Jakby był taki uczciwy jak to opisuje to by nie miał żadnych kontroli. Nie piszcie bzdur o tym gościu, bo to zwykły cwaniak i krętacz!!
Bad_Motherfucker,
Jesteś idiotą, no po prostu umrzyj
Skarbówka się nie przyczepia bez powodu. Jak mu dowalili 12mln to musiał nieźle nakraść. A z doświadczenia wiem, że pikietujący w takich sytuacjach to tylko zwykli pieniacze i oportuniści.
konto usunięte
2013-06-15, 12:48
Spoko może coś mądrego próbuje powiedzieć, ale nie mówi nic na temat rozwiązania problemów. Ja głosuje na KNP, oni maja program i jakiś pomysł na poprawę sytuacji.
konto usunięte
2013-06-15, 12:55
Hurtownia napisał/a:
Czekamy aż użytkownik @KoniecŚwiata coś powie w tej sprawie. Przecież temat jest mu bliski.
Haha jeblem
pewnie razem z Loala napisza "pewnie nie zaplacil podatku dla naszego pieknego kraju, wiec dopadla go sprawiedliwosc. Gdyby robil wszystko jak krul tusk kaze, to byloby nnrmalnie" haha
nie wiem czy wiecie, ale od wczoraj(chyba) dzieki tuskowi wojsko moze strzelac do wlasnych obywateli. Chyba wie, ze niedlugo nastanie jakas porzadna rozruba, a musi jakos zapanowac nad tlumem.
konto usunięte
2013-06-15, 13:04
Ocean napisał/a:
Skarbówka się nie przyczepia bez powodu. Jak mu dowalili 12mln to musiał nieźle nakraść. A z doświadczenia wiem, że pikietujący w takich sytuacjach to tylko zwykli pieniacze i oportuniści.
Bez powodu sie nie przyczepia ale nie przyczepili sie do niezgodnosci w papierach czy operacjach ale do tego czego przez 6 lat nikt nie byl wstanie zauwazyc, ani US, ani syndyk upadlosciowy. Nie zauwazyli tego ze ktos inny prowadzi firme niz figuruje w papierach. 12mln naleznego podatku jest tylko za pol roku dzialalnosci firmy. Jak by tego bylo malo tylko niektore firmy z ktorymi wspolpracowal dostaly nakaz zwrotku podatku.
konto usunięte
2013-06-15, 13:47
Nie wiem czy szanowni Sadole zdają sobie sprawę, ale UKS to jest instytucja przestępcza, która na siłę wymyśla wyimaginowane przekręty. Pracownicy UKS dostają premie zależne od wyników czyli od znalezienia nieprawidłowości. To jest fakt.