Steve Tyler w sandałach i skarpetach... Nie jest Polakiem, więc znaczy, że moda się przyjmuje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@TRQPL
W Japonii tak już robili 3000 lat temu.
konto usunięte
2013-07-30, 11:01
Steven Tyler wikipedia: "....matka - Susan Blancha - ma pochodzenie słowiańsko-czirokeskie, jej nazwisko rodowe Blancha jest przekształconą wersją oryginalnego polskiego nazwiska Czernyszewski..." A jednak swój
konto usunięte
2013-07-30, 11:16
konto usunięte
2013-07-30, 11:25
Velture napisał/a:
Porsche Carrera GT w kabriolecie.
Obrazek
Co za wtopa...
/watch?v=8hDDBN_pIUQ
konto usunięte
2013-07-30, 11:31
Steve sam na te skarpetki i sandały zwrócił uwagę w TG i się z tego zaśmiał czyli coś z buractwem ma to wspólnego
konto usunięte
2013-07-30, 11:50
Co za różnica czy ktoś zakłada skarpety do sandał/sandałów czy nie ?
konto usunięte
2013-07-30, 11:53
konto usunięte
2013-07-30, 12:27
Czasem zastanawiam się czy nie lepiej włożyć skarpety do sandałów niż trampki do garnituru. (patrz: celebryci)
konto usunięte
2013-07-30, 16:24
konto usunięte
2013-07-30, 17:17
Wielcy znawcy mody wymyślili, że skarpetki i sandały to coś strasznego (sam bym tego nie założył), ale jakoś na calym swiecie tak chodzą żeby nie obcierać stóp. Polacy mają na tym punkcie jakieś kompleksy - dowartościowują się, że ktoś chodzi w takim zestawie i czują wyższość swoich adidasków.
Mój ojciec miał transfuzje krwi i został zarażony grzybicą na stopach (dlatego też raz w tygodniu mam grzybową) i musi nosić skarpety bo sie źle z tym czuje.