@up
widzę, że u Ciebie to już 'level up' był
Swoją drogą to powiem tylko albo zacytuję "jak dać minus jedno piwo" co to tu robi
konto usunięte
2013-04-21, 12:20
Szczerze to od paru lat nie umiem się śmiać z tych kabaretów. Pamiętam skecze Ani Mru Mru ja były ich premiery i to było coś, później KMN miał swój BUM i świetnie im szło, Neonówka też potrafiła zrobić fajne skecze, Łowcy.B rozbawili mnie tylko piosenką "idę sobie ulicą z moją dziewczyną dziewicą". Przez wiele lat za to niezmiennie cieszą mnie Hrabi, dawniej krótkometrażowe filmy wytwórni Ayoy:) Niedawno przechodziłem przed stadium Spadkobierców i powiem, że tylko oni są niezawodni inni są już po prostu żenujący.
konto usunięte
2013-04-21, 16:01
@kacza75
obys dostal warna
kawałęk fajny jeden z niewielu kabaretowych które mi sie podab ają, zwłaszcza ze lubie troche mozila
polecam jeszcze kabaret Smile mają innowacyjne skecze jak np ten z telekomunikacją TP
albo "Lew" "Studniówka" czy "kac nauczyciela"
Co za gówno. Ani to śmieszne, ani inteligentne.
konto usunięte
2013-04-21, 19:51
@Erdo to ze czegos nie rozumie to nie znaczy ze jest glupie. Czesiek akorat jest jednym z najwiekszych polskich artystow. On tworzy prawdziwa muzyke a nie jakies kawalki do radia albo inne pop-owe gowno. Jego koncerty sa zajebiste i ma wspanialy kontakt z fanami.