Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Skasowana scena damsko-męska z filmu AVATAR
konto usunięte • 2010-01-26, 20:11
Jak w temacie, czyli jak naprawde wygladala sex scena z avatara
Dla tych ktorzy maja problem ze zrozumieniem ang. tytulu:

AVATAR: sex scena Na'vi (ta skasowana/prawdziwa )

// temat poprawiono

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-01-26, 20:13
niesamowitą trudność sprawia tłumaczenie nazw filmików...
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 20:28
prosze, specjalnie dla Ciebie dodalem tlumaczenie w opisie
juz rozumiesz ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 20:30
kwak napisał/a:

juz rozumiesz ?

nie rozumiem debilnej mody na to że na polskim forum są angielskie nazwy tematów, już zrozumiałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 20:35
Esne, może wrócisz do moderowania forum?
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 20:37
Cytat:

Esne, może wrócisz do moderowania forum?

nie mam ochoty ale jak będzie masa dubli bo tematy (i tagi) zamiast po polsku będą po angielsku to jeszcze wspomnicie moje słowa
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 20:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 21:11
kwak nie zmienia to faktu że większość na tym forum to Polacy. Jeśli jakiś Anglik wpadnie na tą stronę, to sobie po prostu przetłumaczy translatorem z PL na ANG.
Zgłoś
bauer 2010-01-26, 22:37 1
Rozumiem, że w takim razie pan kwak nie będzie miał nic przeciwko, jeśli wrzucę filmik z opisem np. po japońsku? o tam filmik, dowcip np., anegdotę, artykuł itp. Sayonara.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 22:40
Oh , it's fantastic , iyyyy
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 23:13
@bauer, opis dalem po polsku i nie, nie przeszkadzaloby mi gdybys dal cos z tytulem po norwesku. bo moze kogos zainteresowaloby co to znaczy, poswiecilby chwile w googlach i moze nast. razem nie zawracalby dupy kazdemu co znaczy ten wyraz.

@PinkRose ok, ale w takim razie jesli ten polak nie zna tego wyrazu to moze w koncu sie go nauczy, ale jesli go zna to co za problem..
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 23:25
nie po to wchodzę na forum z humorem żeby później w googolach szukać całych zdań po norwesku czy japońsku, ja wchodzę tutaj po to aby się pośmiać a nie w chwilach relaksu latać po tłumaczach bo jakiemuś użytkownikowi nie chciało się wysilić i po prostu napisać w swoim ojczystym języku tematu po polsku, ale zawsze można iść na łatwiznę i skopiować nazwę z serwisu z którego się filmik wstawiło

zresztą jak widać dużo się tutaj zaczyna zmieniać, na gorszę
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 23:36
Esne napisał/a:

zresztą jak widać dużo się tutaj zaczyna zmieniać, na gorszę

Więcej ludzi = niższa jakość
Ale chyba przesadzasz
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 23:47
poza tym nie skopiowalem nazwy. dopisalem po ang Tobie sie nie chce tlumaczyc i mi tez nie
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-26, 23:54
Zajebisty filmik! Leżę i kwiczę

Aha i Esne nie spinaj się tak bo ci się laczki od pocierania o krzesło zapalą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem