📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
@garota - Pozwól, ze uświadomię Ci, ze na sadisticu ciężko jest NIE zostać pedałem

Pantilion napisał/a:
Jaka jeszcze straszna złość pedała...
Nic dziwnego bo zamiast cieszyć się fajnie sklejonym trikiem to pewnie będzie musiał użerać się z jakimś z🤬bem który nie miał gdzie postawić swojego trupa.
wzmorzony Ruch na drodze zazwyczaj jest powodem różnych frustracji właścicieli większych i mniejszych czterokołowców

garota napisał/a:
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
Jezdzisz na desce?
Kierowca źle zaparkował, ale ten debil na deskorolce to nie patrzy gdzie skacze? Jak by tam ktoś pare butelek szklanych rozbił to też by się ryjem w to wbił? LOL
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie