👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
H🤬j stal na kopercie. Jeszcze w morde powinien dostac

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
@garota - Pozwól, ze uświadomię Ci, ze na sadisticu ciężko jest NIE zostać pedałem

Typy jarające się babami z k🤬sami (a raczej facetami z cyckami) wyzywają wszystkich innych od pedałów. urocze. :v
Pantilion napisał/a:
Jaka jeszcze straszna złość pedała...
Nic dziwnego bo zamiast cieszyć się fajnie sklejonym trikiem to pewnie będzie musiał użerać się z jakimś z🤬bem który nie miał gdzie postawić swojego trupa.
wzmorzony Ruch na drodze zazwyczaj jest powodem różnych frustracji właścicieli większych i mniejszych czterokołowców

garota napisał/a:
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
Jezdzisz na desce?
Kierowca źle zaparkował, ale ten debil na deskorolce to nie patrzy gdzie skacze? Jak by tam ktoś pare butelek szklanych rozbił to też by się ryjem w to wbił? LOL
Ale bym zaj🤬 w łeb temu pedałowi na desce - no kto do c🤬ja parkuje za murkiem i myśli "a nie, może przestawię, bo jakiś miłośnik rozp🤬alania czaszki o beton w za ciasnych spodniach może mi przyj🤬 w samochód podczas wykonywania jednej ze swoich pedalskich sztuczek". Odpowiem Wam - nikt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie