To jest plac zabaw
Twoja dupa to plac zabaw dla kolegów

To jest plac zabaw
Twoja p🤬da to jest plac zabaw !
To jest plac zabaw :

Choć nie przepadam za skejtociotami, to tym razem muszę ich bronic przed takimi debilami jak ty. Zapewne swojego kaszojada obsranego tez puszczasz samopas do skejtparku.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Dostała w pysk a złapała się za brzuch j🤬y symulant
Dostała w brzuszek pedałem. Pedałem od roweru.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSzkoda że dorośli ludzie już są tak tępi że nie są w stanie pojąć co jest dla dzieci a co nie. Tyle że to dziecko przy tym obrywa a nie autystyczna mamusia czy tam k🤬a tatuś w za małej koszulce bo dziecko nie wie takich rzeczy że coś nie jest bezpieczne do póki nie oberwie i tu docelowa rola rodziców żeby uświadomić i ewentualnie zapobiec zamiast tego przygłupi starzy potrafią tylko spuszczać swoje bezmyślne roszczenia w miejscach o których nie mają pojęcia i przyp🤬alać się za literówki w komentarzach wynikające z auto korekty zmieniającej całe słowa myśląc że ktoś uzna ich za autorytet i zacznie błagać o przebaczenie. Dzieci są głupie bo są dziećmi to normalne chociaż często są mądrzejsze od zdebilniałej starej albo starego. I na kogo mają wyrosnąc jeżeli wychowują je roszczeniowe przygłupy bez umiejętności logicznego myślenia z manią wyższości? Katastrofa.
Przykro mi Mordo.