📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

batman33, Masz zapędy do bycia pantoflarzem. Ostrzegam Cię.
Co do Skiby, to jak zwykle krótko i na temat. I rację ma, bez dwóch zdań
Co do Skiby, to jak zwykle krótko i na temat. I rację ma, bez dwóch zdań

wiadomo, lepiej jarac naturalne , legalne zielsko niż to kropione jakims gównem przez DARKA z SIŁKI ze złotą ketą ...
aczkolwiek nie uważam , żeby jaranie bez limitów i przez każdego miało jakikolwiek dobry wpływ na społeczeństwo.
aczkolwiek nie uważam , żeby jaranie bez limitów i przez każdego miało jakikolwiek dobry wpływ na społeczeństwo.
Ja sie wypowiem krótko i na temat .
Sadzić . Palić . Zalegalizować .
Sadzić . Palić . Zalegalizować .

moze 10 lat i cos bedzie ;/
tak naprawde to polska 100 lat za murzyanmi
tak naprawde to polska 100 lat za murzyanmi

Lumpy napisał/a:
ale logiczne jest też, ze nawet teraz, policja chcąc łapać każdego za posiadanie, musiała by wyzamykać 3/4 kraju
Ale w fajnych pustkach bym się znajdował, prawie jak w Australii poza miastem.

Skiba jest dla mnie takim autorytetem w kwestii Maryski jak Alicja Tysiąc w kwestii planowania rodziny
Co o normalnym życiu może wiedzieć ktoś, kto 320 dni w roku spędza na jeżdzeniu z punktu A do B i śpiewania tam na koncertach a noce spędza na jaraniu trawy i posuwaniu lokalnych podfruwajek? Ktos kto jest odpowiedzalny, musi wstawać o 5 rano żeby zdażyć do pracy w której spędza 12 godzin a potem wraca na noc do domu, żony i dzieci nie ma czasu na jaranie trawy, która zamula i zabiera motywacje do pracy nei ma czasu na jaranie, a więc trawa nadaje się wyłącznie dla gimbusów i wiecznych studentów na utrzymaniu rodziców, ewentualnei wykluczonych z zycia rastamanów którzy żyją na zasiłku. A niestety, ktoś musi robić żeby płacić podatki na te zasiłki, gdyby cała Polska jarała zielsko mielibyśmy na ulicach klimat z Fallouta

Motyw bedzie taki, ze kto bedzie chcial i komu starczy kasy na takie zabawy, ten bedzie palił. Kto jest przeciwnikiem niech nie pali tylko niech usiadzie z whiskey albo piwem. I wilk styl, i owca cała.
Są gorsze legalne rzeczy niż gandzia!
Są gorsze legalne rzeczy niż gandzia!
Zauwazyliscie ze jak w telewizji jest o depenalizacji marihuany, to pokazuja samych oszołomow w dreadach i irokezach, pajaców z telewizji na ktroych spoleczenstwo patrzy z politowaniem, nie powoluja sie na zadne badania (bo ciezko nazwac 'badaczem' jakiegos bylego cpuna z monaru ktory za 100zł opowie w telewizji swoja smutna historie jak zaczal od trawy a skonczyl na metaamfetaminie). Temat raportu WHO jest unikany jak ogien w składzie amunicji. Innymi słowy propaganda dąży do tego, by z paleniem trawy kojarzyły sie tylko gimbusy, 'dzieci ulicy', rastanieroby i inne pajace oraz skonczone cpuny bez przyszlosci, bo przeciez normalni ludzie od czasu do czasu nie popalaja dla relaksu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie