👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@gumol hipsterskie cioty a wsiadł byś p🤬dusiu na taki rower to byś zrobił krwawy slad swoja brzydką buźką na asfalcie po średnio 2 sekundach

To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy. Na ostrym nie ma czegoś takiego jak przerwa w pedałowaniu...
Nienawidzę tych wozignojów co jeżdżą na ostrym po mieście. Przecież to jest rower treningowy a nie uber-undergroudowy środek lokomocji. Koło w ryj takim idiotom
Nienawidzę tych wozignojów co jeżdżą na ostrym po mieście. Przecież to jest rower treningowy a nie uber-undergroudowy środek lokomocji. Koło w ryj takim idiotom

od_chleba napisał/a:
To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy.
Sam jesteś jak ta kolarka, a o jeździe na ostrym nie masz pojęcia.
Koleś jedzie na ostrym w poślizgu, tak się hamuje na ostrym, ciężar ciała na przód, blokujesz napęd i lecisz w poślizgu...

od_chleba napisał/a:
To nie jest ostre tylko kolarka panowie znawcy. Na ostrym nie ma czegoś takiego jak przerwa w pedałowaniu...
Jak się ma coś więcej w głowie niż kisiel to jazda na takim rowerze jest porównywalnie bezpieczna do jazdy na zwykłym rowerze.
Jak nie widziałeś jak się hamuje na rowerze z takim napędem wykorzystując własnie napęd to wpisz na yt 'skid fixedgear' albo inne ostorkołowe określenie i się napaczaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie