konto usunięte
2018-04-14, 11:03
Przecież po oczach widać, że to są Japończycy
Ich matki nie uczyły, że jedzeniem nie należy się bawić.
krasnal_hałabała, mam wrażenie że odnosisz się głównie do fizycznej pracy. Fizycznie pracują te społeczeństwa które są nisko rozwinięte, a społeczeństwo wyżej rozwinięte RACZEJ nie musi fizycznie pracować bo od tego ma pracowników z pierwszej grupy. Stąd chińczyk musi umieć zbudować samochód za pomocą młotka, a niemiecki inżynier (nie uchodźca) najpierw buduje fabrykę a później naciska przycisk i samochody budują się same. Poza tym prosta praca fizyczna RACZEJ nie wymaga specjalnej inteligencji więc zapłata jest proporcjonalna do ilości machnięć łopatą. W przypadku pracy umysłowej płaci się za wiedzę jaka została wykorzystana do rozwiązania problemu.
Jeśli jednak nie zrozumiałem twojego punktu widzenia to proszę o wybaczenie. Jednocześnie informuję że post nie miał na celu nikogo obrażać (zwłaszcza Polaków i innych wymienionych narodów). Po prostu tak to widzę.
Nie wiem skąd u większości ludzi problem w rozróżnianiu Japończyków od Chinoli. Na filmiku macie Japończyków, do tego wszystko podszyte japońską muzyką.
konto usunięte
2018-04-14, 16:37
chinole też pałę zajebiście oprawiają wiem coś o tym
adax88 napisał/a:
Nie wiem skąd u większości ludzi problem w rozróżnianiu Japończyków od Chinoli. Na filmiku macie Japończyków, do tego wszystko podszyte japońską muzyką.
Sam się zaorałeś.
Piosenka jest autentycznie chińska a wśród zaprezentowanych osób była 1 koreanka, jeden koreańczyk i jeden chińczyk.
konto usunięte
2018-04-14, 19:23
Do tego trzeba być żółty.