poczekaj te dzieci beda ratować cie przed agbarami
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Co jak co ale jak arabusy przyjadą i zaczną nak🤬iać swoim islamskim gównem skiny pokarzą, gdzie raki zimują
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Báthory István napisał/a:
Biedne dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych.
hahaha, k🤬a, dawno nikt mnie tak nie rozbawił. Karol jesteś zajebisty...
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!

perun88 napisał/a:
hahaha, k🤬a, dawno nikt mnie tak nie rozbawił. Karol jesteś zajebisty...
Dajcie sobie buzi , albo do buzi

metal15 napisał/a:
Dajcie sobie buzi , albo do buzi![]()
K🤬a, ty z Karolem to powinieneś sobie piątkę przybić
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!

Ci ludzie zawsze mnie bawili. Niezdolni do samodzielnego myślenia, bez jakiegokolwiek wykształcenia, czy tam dobrej pracy. Taki gość potem p🤬li o tym jaki to z niego nadczłowiek, jak to inne narody i nacje powinny paść mu do stóp i usługiwać. To c🤬j że sam sobie nie potrafi poradzić w życiu i obwinia o to ż🤬dów, masonów, wiewiórki, czy kogo on tam nienawidzi. Gdyż on jest tym wielkim nadczłowiekiem, przedstawicielem rasy aryjskiej, potomkiem adolfa i innych z🤬bów.

@up pprzj🤬e myślenie jeśli sądzisz że szkoła i praca świadczy o poziomie człowieka...
Jest to jeden z odcinków "Szerokich Torów" autorstwa Barbary Włodarczyk. Bardzo ciekawy cykl dokumentalny opowiadający o życiu mieszkańców na terenie byłego ZSRR. Polecam nie tylko ten odcinek. Link: tvp.pl/vod/dokumenty/historia/szerokie-tory/wideo/odc-19/4281229

P🤬licie Hipolicie
Ruscy naziole są od tego, żeby nap🤬lać opozycję putina na demonstracjach, mniejszości narodowe dostają po ryju tylko przy okazji.
Ruscy naziole są od tego, żeby nap🤬lać opozycję putina na demonstracjach, mniejszości narodowe dostają po ryju tylko przy okazji.

@kaiel
Racja, tepe mieso armatnie zawsze na wojnie jest potrzebne. Idalnie pasuja lyse trepy
Racja, tepe mieso armatnie zawsze na wojnie jest potrzebne. Idalnie pasuja lyse trepy